Stoiximan Super League

Ικανοποιημένος με μεταγραφές και «πιτσιρίκια» ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση αλλά και τα πράγματα που έδειξαν στο φιλικό με την Καρπάτι τόσο οι νέες προσθήκες όσο και οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ.

Σε νέες του δηλώσεις μετά το φιλικό με την Καρπάτι ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρώτη «γεύση» που του άφησαν οι νέοι ποδοσφαιριστές, ενώ στάθηκε και στην εικόνα των μικρών που συμμετέχουν στην προετοιμασία.

«Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι που μας λείπει ακόμα ρυθμός. Εχω δει θετικά πράγματα και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που κάνει προετοιμασία εδώ και έναν μήνα, όπως και το αυριανό φιλικό και νομίζω ότι είχαμε περισσότερες ευκαιρίες απ’ αυτούς».

Για το τι τον ικανοποίησε περισσότερο: «Είναι η συμπεριφορά που δείξαμε. Παίκτες πειθαρχημένοι που κάνουν να αυτά που τους ζητάμε. Άλλες φορές βγαίνουν, άλλες όχι. Αλλά το σημαντικό είναι ότι το προσπαθούν».

Για το αν στέκεται περισσότερο στο ότι φτιάχτηκαν ευκαιρίες ή στο ότι χάθηκαν: «Είναι συνδυασμός. Και τα δυο. Σε αυτή τη φάση που είμαστε τώρα, στην προετοιμασία, έχουμε χρόνο για να το διορθώσουμε. Αυτό που με απασχολεί, είναι ότι το γκολ που δεχθήκαμε προήλθε από ένα λάθος δικό μας. Κάναμε συνολικά τρία λάθη στην άμυνα».

Για τις εντυπώσεις του για τους παίκτες που ήρθαν αυτή την εβδομάδα και έπαιξαν: «Τον Λιβάγια τον γνώριζα περισσότερο. Έχει πολλά ακόμα να δώσει. Είναι στην πρώτη φάση της προετοιμασίας. Η διάθεση που έδειξε ο Τρίστασον μέσα στο γήπεδο μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Ο Τσόσιτς μπήκε χωρίς στην ουσία να κάνει ζέσταμα. Αν και κρύος όμως είδα ότι γρήγορα προσαρμόστηκε. Όλοι μου άφησαν μια πολύ καλή εντύπωση. Τον Κλωναρίδη τον γνωρίζω αρκετά καλά. Αρα αυτό που με αφήνει ικανοποιημένο είναι η συμπεριφορά που έδειξαν και πόσο βοήθησαν την ομάδα οι νεαροί παίκτες που έρχονται από τις ακαδημίες. Εγώ πάντα έχω το σκεπτικό να ενισχύω τους ντόπιους σε όποια ομάδα βρίσκομαι, σε όποια χώρα βρίσκομαι. Οπότε είναι πολύ καλό που υπάρχει αυτό το δυναμικό. Για παράδειγμα ο Χρήστος Αντωνίου μας έδειξε ότι θα μπορούσε να κάνει ένα ντεμπούτο και είδα με ικανοποίηση ότι μπόρεσε και βοήθησε την ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Βράνιες: «Δόξα τω θεώ πηγαίνουμε καλά μέχρι τώρα στην προετοιμασία. Έχουμε ένα μικρό θέμα με τον Πατίτο, ο οποίος έχει κάποιες μικρές ενοχλήσεις και είπαμε προληπτικά να τον κρατήσουμε έξω ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο Βράνιες στην ουσία έφαγε μια... σκαριά, οπότε θα δούμε».

Για τον Γιακουμάκη: «Έκανε μια καταπληκτική δουλειά ο Γιακουμάκης... Αυτός είναι ο κίνδυνος όταν πρέπει να ονομάσεις πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές... Ο Γιακουμάκης έκανε καταπληκτική δουλειά όχι μόνο σήμερα, από την πρώτη μέρα που ήρθε. Είναι πάρα πολύ καλό να βλέπεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Νεαρός, με όρεξη για να δουλέψει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x