Stoiximan Super League

Ικανοποιημένος ο Μπέντο με… αστερίσκο

Ο Πάουλο Μπέντο ήταν εμφανώς χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, όχι όμως και από την συνολική εικόνα της ομάδας του.

Ναι μεν, αλλά για τον Πάουλο Μπέντο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε λόγο για μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο, εξέφρασε τη χαρά του για το αποτέλεσμα που πήραν οι ερυθρόλευκοι, αλλά παράλληλα έδειξε και προβληματισμένος από την εν γένει εικόνα των πρωταθλητών (κυρίως στο πρώτο μέρος).

Οι δηλώσεις Μπέντο στην κάμερα της NOVA

«Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό σαν θέαμα. Δεν είχε μεγάλες περιόδους με καλό ποδόσφαιρο, δεν παίχτηκε πολύ καθαρό ποδόσφαιρο. Δεν είναι ότι μπήκαμε άσχημα στον αγώνα, απλώς αργήσαμε να βρούμε ρυθμό. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση, στη συνέχεια ισοφαρίσαμε, ενώ στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, απειλήσαμε περισσότερο και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας κόντρα σε έναν από τους άμεσους διεκδικητές του τίτλου. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το ποδόσφαιρο που είδαμε. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας ήταν πιο… έξω από αυτά που είχαμε σχεδιάσει, εν αντιθέσει με το δεύτερο που τα πράγματα κύλησαν πιο σωστά, βελτιώσαμε την απόδοσή μας και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x