Stoiximan Super League

Ικανοποιημένος ο Χιμένεθ και «ασπίδα» στον Ντούνη

Ευχαριστημένος με την εικόνα της ΑΕΚ, αλλά και την απόδοση μερικών νεαρών ποδοσφαιριστών, στο φιλικό με την Παναχαϊκή ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος υπερασπίστηκε τον Ντούνη για το λάθος που έκανε.

Θετικό ήταν το δείγμα που έδωσε η ΑΕΚ στο νικηφόρο φιλικό με την Παναχαϊκή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο τεχνικός της Ένωσης στάθηκε στην απόδοση μερικών νεαρών ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε, ενώ στο τέλος υπερασπίστηκε τον Παναγιώτη Ντούνη, για το σοβαρός λάθος που έκανε στο δεύτερο τέρμα των Πατρινών.

«Στα παιχνίδια που έχουμε, είναι δύσκολο να βάλεις τους παίκτες να παίξουν σε ένα φιλικό παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια βοηθούν και είναι σημαντικό να βλέπουμε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον, ενώ έπαιξαν και πολλά νέα παιδιά. Είμαι ικανοποιημένος», δήλωσε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα της Nova.

Για την εμφάνιση του Βασίλη Λαμπρόπουλου: «Είμαι χαρούμενος. Μετά από έξι μήνες μπορεί να ήταν λίγο επικίνδυνο ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά πήγαν καλά τα πράγματα για εκείνον. Του λείπει ρυθμός και νομίζω ότι μπορεί να μας βοηθήσει».

Για το ποιους νεαρούς παίκτες ξεχώρισε: «Είμαι ικανοποιημένος από όλους. Οι Βλαχομήτρος, Γιαννούτσος, Μπάμπης, αλλά και ο Άνταμ (σ.σ. Τζανετόπουλος) που αγωνίστηκε σε δύο θέσεις. Μου αρέσει ο τερματοφύλακας να είναι τολμηρός. Ο Ντούνης προσπάθησε να βγάλει την ομάδα από πίσω. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο Ντούνης έχει ποιότητα στα πόδια. Δεν φταίει, εγώ του ζήτησα να παίζει από πίσω. Νομίζω θα αποτελέσει αυτό μάθημα για το μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x