Stoiximan Super League

Ικανοποίηση στον Ερασιτέχνη για τις εξαγγελίες Τσίπρα

Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό τις εξαγγελίες Τσίπρα περί έκδοσης άδειας για το γήπεδο στο Γουδή το 2018. «Δεν χρειάζονται πρόωρες θριαμβολογίες αλλά πολλή δουλειά», τονίζεται.

Με χαμόγελα υποδέχτηκαν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για την έκδοση άδειας για το γήπεδο στο Γουδή μέσα στο 2018.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμιζαν «… η σημερινή εξέλιξη συνιστά ακόμη μία απόδειξη της σοβαρής, μεθοδικής και εις βάθος προεργασίας των τελευταίων μηνών για την υλοποίηση του οράματος χιλιάδων Παναθηναϊκών».

Πάντως πρόσθεταν πως «… κάθε τέτοιο εγχείρημα είναι σύνθετο, συνεπώς αυτή την ώρα δεν χρειάζονται πρόωρες θριαμβολογίες αλλά πολλή δουλειά για την υλοποίηση του έργου» και πρόσθεταν πως «… ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι έξυπνος και καταλαβαίνει τα πάντα. Από την πλευρά μας εκπληρώσαμε στο ακέραιο το χρέος μας έναντι του Συλλόγου αναφορικά με το, επί δεκαετίες, πρωταρχικό πρόβλημά του, δηλαδή το γηπεδικό. Ευχόμαστε το ίδιο να μπορέσει να ισχυριστεί, και η επόμενη Διοίκηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x