Ιταλία

Ικάρντι: Επτά μήνες χωρίς γκολ σε εκτός έδρας ματς!

Ο αρχηγός της Ίντερ Μαουρίτσιο Ικάρντι δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε εκτός έδρας αγώνα των «νερατζούρι» εδώ και επτά μήνες!

Κάθε ομάδα που βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση, περιμένει από τον επιθετικό της να βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά», πόσο μάλλον όταν αυτός φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, οφείλοντας να εμπνέει τους συμπαίκτες του και να πρωτοστατεί σε κάθε «μάχη» εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο «capitano» της Ίντερ Μαουρίτσιο Ικάρντι ωστόσο, όταν η ομάδα του αγωνίζεται μακριά από το «Τζουζέπε Μεάτσα», κάθε άλλο παρά ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κροτόνε, εκεί όπου το κλαμπ του Μιλάνου γνώρισε ήττα σοκ (2-1), με την Ίντερ να έχει 72,6% κατοχή της μπάλας, ο Αργεντινός ήρθε σε επαφή με τη μπάλα δεκαοκτώ φορές, τις λιγότερες από κάθε άλλο παίκτη από τους 22 που πάτησαν χορτάρι για τη σέντρα του παιχνιδιού. Υπέπεσε μάλιστα σε 11 φάουλ και δεν κέρδισε κανένα!

Αναμφισβήτητα δεν είναι ο μοναδικός υπαίτιος, οι απαιτήσεις που υπάρχουν όμως από αυτόν, έχουν ως συνέπεια να συγκεντρώνει τα περισσότερα πυρά. Είναι άλλωστε ο μοναδικός από το «γκρουπ» των Τζέκο, Μπελότι και Ιγκουαΐν του οποίου η απόδοση ακολουθεί φθίνουσα πορεία.

Τα στοιχεία σοκάρουν! Ο 24χρονος δεν έχει βρει δίχτυα σε έκτός έδρας ματς των «νερατζούρι» από τις 21 Σεπτεμβρίου! Βλέποντας μάλιστα πως το επόμενο παιχνίδι μακριά από το Μιλάνο είναι προγραμματισμένο για τις 22 Απριλίου στη Φλωρεντία απέναντι στη Φιορεντίνα, θα έχουν συμπληρωθεί επτά μήνες «ξηρασίας»!

Παρά τις αλχημείες που έκανε ο Στέφανο Πιόλι, περνώντας σε κάποια στιγμή στον αγωνιστικό χώρο πέντε(!) επιθετικούς, αποτέλεσμα δεν υπήρξε, καθώς δεν υπήρχε στα μάτια κανενός παίκτη των φιλοξενούμενων η «λάμψη» στα μάτια. Ούτε καν στου αρχηγού.

Το ντέρμπι του Μιλάνου που ακολουθεί το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου είναι από αυτά που ο Αργεντινός επιθετικός λατρεύει να βγαίνει μπροστά και να διακρίνεται. Με ένα τέρμα μάλιστα θα φτάσει τα 75 συνολικά με τη φανέλα της Ίντερ ισοφαρίζοντας την επίδοση μύθων όπως οι Φακέτι και Μιλίτο. Ο πρώτος υπήρξε σπουδαίος αρχηγός, ενώ ο δεύτερος «σεληνιαζόταν» όταν βρισκόταν αντίπαλος της συμπολίτισσας Μίλαν. Ο Ικάρντι έχει την καλύτερη ευκαιρία να τα συνδυάσει.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x