Stoiximan Super League

«Ήξερα πού ερχόμουν από την αρχή»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Ξάνθη, η οποία είναι ο 5ος σταθμός στην καριέρα του, μίλησε ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης και αναφέρθηκε στους στόχους της ακριτικής ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Ξάνθη, η οποία είναι ο 5ος σταθμός στην καριέρα του, μίλησε ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης και αναφέρθηκε στους στόχους της ακριτικής ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ

Η Ξάνθη είναι η 5η διαφορετική σου ομάδα καθώς προηγουμένως είχες φορέσει τη φανέλα των Πανσερραϊκού, Άρη, Πανηλειακού, Νίκη Βόλου και Ηρακλή. Πώς αισθάνεσαι που βρίσκεσαι πλέον σε μία άλλη επαρχιακή πόλη, την Ξάνθη;
Από την αρχή ήξερα που ερχόμουν. Η Ξάνθη είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα που θέλει κάθε χρόνο να κάνει κάτι καλύτερο. Οι φιλοδοξίες της και η ιδιοσυγκρασία της σαν Σύλλογος, καλύπτουν και τις προσωπικές μου φιλοδοξίες.

Ήταν εύκολη η απόφαση να συμφωνήσεις με την Ξάνθη;
Προς το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου έμαθα το ενδιαφέρον από πλευράς Ξάνθης κι αμέσως έγινε προτεραιότητά μου. Ήταν μία πολύ εύκολη απόφαση για μένα και θα έλεγε ότι από την πρώτη συνάντηση δώσαμε τα χέρια.

Είσαι ένα μήνα περίπου στη νέα ποδοσφαιρική σου στέγη. Ποιες είναι οι εντυπώσεις από την Ξάνθη. Την ομάδα και την πόλη…
Η αλήθεια είναι πως την πόλη δεν την είδα καθώς το πρόγραμμα είναι πολύ πιεσμένο με διαδοχικές προπονήσεις αυτό το διάστημα που ήμασταν στην Ξάνθη. Το κλίμα που συνάντησα είναι «οικογενειακό» και η καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει με βοήθησε να ενταχθώ στη νέα μου ομάδα. Από πλευράς υποδομής, η Ξάνθη είναι από τις λίγες ομάδες που διαθέτουν ένα τόσο οργανωμένο αθλητικό κέντρο κάτι που φυσικά αποτελεί το καλύτερο εργαλείο για έναν ποδοσφαιριστή για να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε προπόνηση και κατ΄ επέκταση στον αγώνα.

Αποκτήθηκες για να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στο ανασταλτικό κομμάτι. Στη θέση όπου αγωνίζεσαι υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, όπως οι έμπειροι Φλίσκας – Λισγάρας και οι πιο νέοι Σβάρνας και Χατζητερζόγλου. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός;
Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά συναγωνισμός. Όλοι δουλεύουμε για το καλό της ομάδας και μέσα από την ομαδική εξέλιξη έρχεται και η δική μας προσωπική βελτίωση.

Προηγούμενος σταθμός σου ο Ηρακλής. Η μοίρα τα έφερε έτσι να επιστρέψεις την 1η αγωνιστική σαν αντίπαλος. Το σκέφτεσαι αυτό καθόλου κι αν ναι, ποιες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου;
Ήταν φυσικό επακόλουθο ότι θα συναντήσω στον δρόμο μου τον Ηρακλή. Για μένα αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο αγωνιστικά. Συναισθηματικά η κατάσταση είναι λίγο περίεργη γιατί έζησα όμορφες στιγμές εκεί. Τώρα όμως είμαι στην Ξάνθη και γι’ αυτήν θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Η ομάδα έχει δώσει τέσσερα φιλικά. Θεωρείς ότι φαίνεται στο γήπεδο η δουλειά των προπονήσεων, έστω και σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας;
Στα 4 φιλικά έχουμε δείξει πράγματα και δείγματα της δουλειάς που γίνονται στις προπονήσεις αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν που τομείς που επιδέχονται βελτίωση. Γι’ αυτό άλλωστε γίνονται και οι αγώνες προετοιμασίας γιατί λειτουργούν σαν δείκτης της δουλειάς. Όμως πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

Οι προσωπικοί σου στόχοι ποιοι είναι;
Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους δικούς της.

Ένα σχόλιο για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος;
Η αρχή μοιάζει δύσκολη αλλά από την στιγμή που θα παίξουμε με όλες τις ομάδες δεν έχει μεγάλη σημασία η σειρά. Πάντως αν ξεκινήσουμε θετικά τις υποχρεώσεις μας το πρόγραμμα μπορεί να «γυρίσει» και υπέρ μας.

Κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους ξανθιώτες φιλάθλους;
Ο κόσμος της Ξάνθης πρέπει να γνωρίζει ότι σε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x