Stoiximan Super League

Ίλια Ίβιτς στον ΣΠΟΡ FM: «Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, 50-50 το Κύπελλο»

Δίκαιο πρωταθλητή χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ίλια Ίβιτς μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Μοιρασμένες οι πιθανότητες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον τελικό», πρόσθεσε, ενώ εξήρε το έργο του αδερφού του, Βλάνταν.

Ο Ίλια Ίβιτς μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά παρακολουθεί στενά το ελληνικό ποδόσφαιρο και η άποψή του έχει σημασία. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 χαρακτήρισε δίκαιο πρωταθλητή τον Ολυμπιακό αποδίδοντας την επιτυχία του στη διαφορά που πήρε στον πρώτο γύρο.

Παράλληλα χαρακτήρισε αγώνα δίχως φαβορί τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κάνοντας ειδική αναφορά στο έργο του αδερφού του, Βλάνταν, στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά και στη μεταμόρφωση της «Ένωσης» επί Χιμένεθ.

Αναλυτικά, ο Ίλια Ίβιτς μίλησε στον Γιώργο Σπανομανώλη για:

-το πού κρίθηκε το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός δίκαια κέρδισε το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως κρίθηκε στον πρώτο γύρο. Κέρδισε όλα τα ντέρμπι και πήρε μια μεγάλη διαφορά. Ήταν πολύ δύσκολο για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που είχαν καλύτερο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο να φτάσουν τον Ολυμπιακό με την εμπειρία και την ποιότητα των παικτών που έχει».

-τον τελικό του Κυπέλλου: «Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά στο δεύτερο γύρο. Ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή πορεία όλο το χρόνο, έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο, με πολλές ευκαιρίες. Η ΑΕΚ με τον ερχομό του κ. Χιμένεθ βελτιώθηκε πάρα πολύ. Ο τελικός είναι 50-50 και όποιος είναι καλύτερος εκείνη τη μέρα θα κερδίσει. Δεν μπορώ να πω ότι κάποια ομάδα είναι φαβορί».

-την πορεία του αδερφού του, Βλάνταν, στον ΠΑΟΚ: «Είμαστε αγαπημένοι, μιλάμε και χαίρομαι για την καλή πορεία που κάνει στον ΠΑΟΚ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Στο ποδόσφαιρο είτε για μια ομάδα, είτε για έναν παίκτη, είτε για έναν προπονητή, το πιο σημαντικό είναι η διάρκεια. Το γεγονός ότι έμεινε όλο το χρόνο στον ΠΑΟΚ, ειδικά στην Ελλάδα όπου οι πρόεδροι αλλάζουν τους προπονητές με το παραμικρό είναι πολύ μεγάλο πράγμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x