Stoiximan Super League

Ημέρα «κρίσης» για Τσιγκρίνσκι, Λιβάια στην ΑΕΚ

Στη σημερινή - τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ. Περιμένει και Λιβάια ο Χιμένεθ.

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την κατάσταση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός έχει ένα αιμάτωμα στη γάμπα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στη σημερινή – τελευταία προπόνηση της «Ένωσης» για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, από τη στιγμή που μιλάμε για αιμάτωμα και είναι μικρός ο χρόνος από τη στιγμή που ο διεθνής άσος τραυματίστηκε, αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο να προλάβει να είναι σε θέση να παίξει κόντρα στους Ηπειρώτες.

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Μάνταλος αναμένεται και εκείνος με τη σειρά του να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ενώ σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Μάρκο Λιβάια που είχε δεχθεί μία κλωτσιά στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Αν ο Κροάτης φορ προπονηθεί και σήμερα κανονικά, τότε ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να τον υπολογίζει και για βασικό, πέρα από την «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x