Stoiximan Super League

Ημέρα κρίσης στη Super League

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής, η τετράδα των play offs «κλειδώνει» και οι μάχες παραμονής… μαίνονται. Η 29η αγωνιστική της Super League θα κρίνει τα πάντα.

Το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του και πολλά, ίσως και τα πάντα, να κριθούν σήμερα στην 29η αγωνιστική με κοινή ώρα έναρξης όλων των αγώνων στις 19:00.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα και ακόμη και με ισοπαλία κατακτά το έβδομο σερί και 44ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκη για να προσφέρουν χαρά στον κόσμο τους, αλλά και-εφόσον έχει απώλειες ο ΠΑΟΚ-να μην κινδυνεύσουν να χάσουν τον τίτλο στα χαρτιά (εφόσον υπάρξει αφαίρεση βαθμών για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δοκιμάζεται στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά με μοναδικό στόχο τη νίκη για να διατηρηθεί σε θέση ισχύος εν όψει play offs αλλά και να εξαντλήσει την παραμικρή πιθανότητα για τίτλο στα δικαστήρια παραμένοντας στο -6 ή και πιο κοντά στους «ερυθρόλευκους».

Ο Πανιώνιος φιλοξενείται από την Κέρκυρα με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα πριν τα play offs, ενώ η ΑΕΚ στη Λιβαδειά και ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο κόντρα στον Ατρόμητο αρκούνται σε ισοπαλία για να «σφραγίσουν» μαθηματικά την πρόκρισή τους στα play offs.

Αυτή μπορεί να έρθει κι εφόσον η Ξάνθη δεν νικήσει στη Λάρισα την ΑΕΛ, που «καίγεται» για τη νίκη καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού.

Στη μάχη της ουράς, ο Αστέρας θέλει νίκη στην έδρα της υποβιβασμένης Βέροιας για να κάνει άλμα για τη σωτηρία του, ενώ ο Ηρακλής κόντρα στον Παναιτωλικό επιζητά εναγωνίως το τρίποντο, προκειμένου να διατηρήσει το προβάδισμα απέναντι στον Λεβαδειακό που κινδυνεύει ακόμη και με ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ να υποβιβαστεί.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής
ΑΕΛ-Ξάνθη (Novasports Stories)
Κέρκυρα-Πανιώνιος (Novasports 3)
Ηρακλής-Παναιτωλικός (Novasports 24)
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης ((Novasports 1)
Λεβαδειακός-ΑΕΚ (Novasports 5)
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (Novasports 4)
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ (Novasports Extra 1)

Η τελευταία αγωνιστική
Ξάνθη-Βέροια
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής
Ατρόμητος-Πλατανιάς
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-ΑΕΛ
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x