Ιταλία

Ιμπάρμπο: «Δεν έπρεπε να είχα φύγει ποτέ από την Κάλιαρι»

Μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο επέστρεψε στην Κάλιαρι η οποία τον παρουσιάστηκε στα Μέσα με κάθε επισημότητα.

Αφού άφησε τη Σαρδηνία τον Ιανουάριο του 2015 για να φορέσει τη φανέλα της Ρόμα αρχικά και στη συνέχεια των Γουότφορντ και Ατλέτικο Νασιονάλ, για να ενταχθεί το περασμένο καλοκαίρι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ανήκει και πάλι στο δυναμικό της Κάλιαρι.

Ο Κολομβιανός επιθυμεί να κάνει μία νέα αρχή με τους «ροσομπλού», με την ομάδα του να τον υποδέχεται και να τον παρουσιάζει με κάθε επισημότητα σε συνέντευξη Τύπου σαν μία νέα, σπουδαία, μεταγραφή.

«Εδώ αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι. Έχω πολλές φιλίες, είμαι καλά με τους οπαδούς. Μου αρέσει να είμαι εδώ», τα πρώτα λόγια του 27χρονου επιθετικού που συνέχισε κάνοντας μία αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν: «Όταν έφυγα το 2015 ήμουν άτυχος. Πήγα στη Ρόμα και αμέσως μου έκανε κακό. Είχα υπερβολική επιθυμία να αγωνιστώ και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Σε αυτά τα δύο χρόνια συνέβησαν πολλά. Χτύπησα στον τένοντα και έπρεπε να κάνω πολύ αποθεραπεία στο γυμναστήριο», ενώ σε ερώτηση για το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απάντησε: «Δουλεύω για αυτό. Σήμερα το πρωί προπονήθηκα χαλαρά. Από εδώ και πέρα όμως θα κάνω διπλές προπονήσεις διότι προέρχομαι από δεκαπέντε μέρες απραξίας αλλά είμαι καλά και πιστεύω πως σε λίγες ημέρες θα μπορώ να ενταχθώ στο γκρουπ».

Όσον αφορά τον ρόλο που θα έχει υποστήριξε: «Αυτό δεν θα είναι ένα πρόβλημα. Αρχικά να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου και μετά θα δούμε. Εάν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω δεν θα άφηνα την Κάλιαρι». Όσο για τον αριθμό που θα έχει στη φανέλα: «Πήρα το 32 που είναι το ανάποδο του 23 που είχα πριν, διότι το έχει ο Τσεπιτέλι».

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x