Αγγλία

Ιμπραΐμοβιτς και Πογκμπά «καθάρισαν» πάλι για τη Γιουνάιτεντ!

Όταν τα βρίσκει σκούρα, ο Μουρίνιο ξέρει πού θα απευθυνθεί! Βάζοντας τους Πογκμπά και Ιμπραΐμοβιτς, η Γιουνάιτεντ ανέτρεψε το σκορ με την Μπλάκμπερν (2-1) και προκρίθηκε στους «8» του FA Cup.

Μέσα σε όλους τους στόχους της παραμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο, παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στην Μπλάκμπερν.

Οι γηπεδούχοι που αγωνίζονται στην Championship έβαλαν από την αρχή πολύ δύσκολα στους «κόκκινους διαβόλους», καθώς μόλις στο 17' ο Γκρέιαμ με ωραίο τελείωμα της φάσης μέσα στην περιοχή νίκησε τον Ρομέρο, αγχώνοντας τους φιλοξενούμενους.

Παρ' όλα αυτά, ο Ράσφορντ αρπάζοντας ακόμα μια ευκαιρία από τα μαλλιά, στο 27' έφερε το ματς σε ισορροπία, δείχνοντας στον προπονητή του ότι δίκαια παίρνει τις ευκαιρίες που παίρνει ακόμα και στη βασική ενδεκάδα.

Η Γιουνάιτεντ, όμως, δεν μπορούσε να φτάσει στην πλήρη ανατροπή και για αυτό το λόγο μπήκαν τα μεγάλα μέσα στο β' ημίχρονο, ώστε η Μάντσεστερ να φτάσει στη νίκη πρόκριση. Στο 62' πέρασαν στο γήπεδο οι Ιμπραΐμοβιτς και Πογκμπά αντί των Μαρσιάλ και Λίνγκααρντ, με το γήπεδο να αρχίζει να γέρνει προς την περιοχή των γηπεδούχων.

Τελικά, το μοιραίο για την Μπλάκμπερν ήρθε στο 75', όταν ο Πογκμπά με μια από τις γνωστές τριαντάρες μπαλιές του, βρήκε στην κίνηση τον Ιμπραΐμοβιτς που με εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x