Αγγλία

Ιμπραΐμοβιτς: «Στοχεύουμε την τετράδα»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει μετά την ποινή τριών αγωνιστών και δήλωσε πως είναι έτοιμος να οδηγήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Επιστρέφει για να οδηγήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τετράδα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως δήλωσε στο επίσημο κανάλι της ομάδας.Εξαντλήθηκε η ποινή των τριών αγωνιστικών και ο σούπερ-σταρ των «κόκκινων» του Μάντσεστερ, είναι έτοιμος να πάρει την ομάδα του από το χέρι και να την βγάλει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται πέντε βαθμούς πίσω από την μισητή συμπολίτισσα, Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας και αγώνα λιγότερο και πιστεύουν πως μπορουν να μπουν στην τετράδα.

«Νιώθω καλά. Μου λείπουν οι αγώνες στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά τελικά γύρισα και ελπίζω να δώσω θετικά στοιχεία στο παιχνίδι. Ένας αγώνας μπορεί να αλλάξει πολλά, ξαφνικά μπορείς να βρεθείς τρίτος, τέταρτος, πέμπτος ή έκτος. Η πρώτη θέση είναι πολύ μακριά, όπως ίσως και η δεύτερη. Οι υπόλοιπες θέσεις όμως δεν απέχουν πολύ. Αν πάρει δύο τρεις συνεχόμενες νίκες, μπορείς να είσαι στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε στο MUTV ο Σουηδός στράικερ.

«Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε κερδίσει τους πόντους που χρειαζόμασταν για να είμαστε σε μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τώρα είμαστε στο όριο. Λίγο ακόμα και θα φτάσουμε στην πρώτη τετράδα», υποστήριξε ο 35χρονος φορ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και μέσω της κατάκτησης του Γιουράπα Λιγκ, αλλά ο Μουρίνιο επιμένει στο πρωτάθλημα και την εξασφάλιση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x