Αγγλία

Ιμπραΐμοβιτς: «Ζητώ συγγνώμη»

Την πέμπτη του κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα αντίκρισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, γεγονός που τον έθεσε αυτόματα εκτός ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ, με τον Σουηδό να ζητά συγγνώμη.

Ένα δυσάρεστο νέο προέκυψε για τη Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στη Σουόνσι, καθώς ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αντίκρισε την πέμπτη του κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα και θα χάσει το ματς κόντρα στην Άρσεναλ την επόμενη αγωνιστική.

Ο Σουηδός απολογήθηκε για τη διαμάχη που είχε με τον Λιρόι Φερ η οποία είχε ως αποτέλεσμα να δει την κίτρινη σε ένα ματς που είχε κριθεί από πολύ νωρίς, τονίζοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του ότι θα τα καταφέρουν περίφημα με τους «κανονιέρηδες».

«Κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι μου, να είμαι δυνατός, να μπαίνω για τάκλιν ή ό, τι χρειαστεί, βλέπω κίτρινη κάρτα.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Στην Αγγλία το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και δυνατό. Πρέπει να το αποδεχθώ. Πρέπει να είμαι επαγγελματίας. Λυπάμαι και ζητώ συγγνώμη που είμαι τιμωρημένος για το επόμενο ματς. Ελπίζω να μην ήμουν γιατί είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά θα ήθελα να παίξω. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου και ξέρω ότι θα τα πάνε περίφημα και χωρίς εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x