Stoiximan Super League

Ιμπράκοβιτς: «Μας πιέζει ο Στόιτσεφ, αλλά...»

Τα δεδομένα που ισχύουν για τη μεταγραφή του Μίλος Στόιτσεφ από τη Σαράγεβο στον Ατρόμητο αποκαλύπτει ο αθλητικός διευθυντής των Βόσνιων, Αμπντάλα Ιμπράκοβιτς μιλώντας αποκλειστικά στον sport-fm.gr.

Το μεγάλο «μπαμ» που θα τον «απογειώσει» στο φετινό «μαραθώνιο» της Super League προσπαθεί να πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος, θέλοντας να φέρει στο Περιστέρι τον Μαυροβούνιο, Μίλος Στόιτσεφ που πέρυσι τέτοιο καιρό με τή φανέλα της Σαράγεβο «έκλεισε» το... σπίτι των Περιστεριωτών για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μπορεί να ανεβάσει ακόμα ένα επίπεδο τον Ατρόμητο και για αυτό το λόγο η διοίκηση της ομάδας, θέλοντας να ικανοποιήσει και τους φίλους του «αστεριού», παλεύει την υπόθεση του 28χρονου μέχρι τέλους.

Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον ιθύνοντα νου του ποδοσφαιρικού τμήματος της Σαράγεβο, Αμπντάλα Ιμπράκοβιτς και ο Βόσνιος αθλητικός διευθυντής έδωσε τις πιθανότητες για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του sport-fm.gr που έκανε λόγο τόσο για τη νέα πρόταση του Ατρόμητου όσο και για την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει και μάλιστα να πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Αμντάλα Ιμπράκοβιτς αποκλειστικά στο sport-fm.gr.

Κύριε Ιμπράκοβιτς, καλησπέρα σας από την Ελλάδα. Ξέρετε πολύ καλά ότι ο Μίλος Στόιτσεφ βρίσκεται υψηλά στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών λόγω του ενδιαφέροντος του Ατρόμητου για τον ποδοσφαιριστή.

«Ναι, ναι το γνωρίζω πολύ καλά. Είχαμε απορρίψει την πρώτη πρόταση που μας είχαν καταθέσει οι φίλοι μας στον Ατρόμητο».

Πλέον, υπάρχει νέα πρόταση από πλευράς Ατρόμητου;

«Υπάρχουν συζητήσεις με τον Ατρόμητο αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεν μου επιτρέπεται να πω πολλά».

Μαθαίνουμε από τις προηγούμενες μέρες ότι ο Μίλος Στόιτσεφ θέλει να έρθει στον Ατρόμητο. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Ναι, ισχύει. Ο Στόιτσεφ έχει έρθει ήδη σε μας και μας εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Σαράγεβο για να πάει στον Ατρόμητο. Μας είπε ότι είναι μια νέα πρόκληση για εκείνον και ότι ο Ατρόμητος είναι ένα σπουδαίο club στο οποίο θέλει να πάρει μεταγραφή».

Ποια ήταν η απάντηση που πήρε ο Στόιτσεφ, όταν εξέφρασε αυτή την επιθυμία στη διοίκησή σας;

«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αρκεί βέβαια ο Ατρόμητος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που έχουμε για να πωληθεί ο ποδοσφαιριστής. Τότε και μόνο τότε, δεν θα έχουμε πρόβλημα να γίνει μετακίνηση του παίκτη στην Ελλάδα».

Τέλος, μιλώντας για πιθανότητες, σε ποια κατάσταση είναι τώρα η υπόθεση της μεταγραφής; Υπάρχει ρεαλιστική προοπτική για την ολοκλήρωσή της;

«Για την ώρα και με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν θα έλεγα ότι είναι πιθανό να φτάσουμε σε συμφωνία».

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x