Ισπανία

Ινίγο Μαρτίνεθ: «Δεν με ενόχλησε που δεν πήγα στην Μπαρτσελόνα»

Καθόλου ενοχλημένος ή απογοητευμένος που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ινίγο Μαρτίνεθ.

Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα, ο Ινίγο Μαρτίνεθ, έκανε δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα «Noticias de Guipuzcoa» και αποκάλυψε τα συναισθήματά του για τη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν είμαι ενοχλημένος. Το αντίθετο θα έλεγα. Αν ήμουν αναστατωμένος που είμαι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ θα ήταν ή επειδή δεν θα αισθανόμουν άνετα ή επειδή δεν θα με εκτιμούσαν. Αλλά δεν ισχύει τίποτα από τα δυο. Είμαι χαλαρός και καθόλου ενοχλημένος που δεν πήγα στην Μπαρτσελόνα.» δήλωσε ο Ισπανός.

Όσον αφορά την αλλαγή στάσης της Μπαρτσελόνα, ανέφερε: «Δεν προσπάθησα και δεν θα προσπαθήσω καθόλου να μάθω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πως είμαι εδώ και είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Σοσιεδάδ. Όλα τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν.»

Επίσης ο διεθνής αμυντικός αποκάλυψε πως μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας των Βάσκων. «Τους ηρέμησα και τους είπα πως είμαι άνετος και συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας. Το μόνο πράγμα που θέλω είναι να είμαι εκεί.»

Τέλος, ο Μαρτίνεθ αρνήθηκε πως επικοινώνησε με τον προπονητή των Καταλανών, Ερνέστο Βαλβέρδε. «Υπήρξαν πολλές φήμες που έλεγαν ότι μιλήσαμε. Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. Όπως επίσης ποτέ δεν είπα στους παράγοντες της Σοσιεδάδ πως ήθελα να φύγω και δεν ζήτησα βοήθεια από την Μπαρτσελόνα για να το πετύχω».

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x