Euro 2016

Ιορντανέσκου: «Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα»

Στα δυο διαφορετικά πρόσωπα που παρουσίασε η Ρουμανία κόντρα στην Ελβετία στάθηκε ο Ανχελ Ιορντανέσκου μετά το μεταξύ τους 1-1.

Ο τεχνικός των Βαλκάνιων τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν και επέβαλαν το ρυθμό τους, όμως στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός τους και δέχτηκαν αφόρητη πίεση. Στάθηκε στην κούραση των παικτών του από το συνεχές δύσκολο πρόγραμμα και πως για αυτό έκανε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά: «Ήταν εκ διαμέτρου αντίθεση η εικόνα μας. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε την πρωτοβουλία, κρατήσαμε μπάλα, επιβάλλαμε το παιχνίδι μας και, μάλιστα, καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά και να δημιουργήσουμε ακόμα δύο "καθαρές" ευκαιρίες, που θα μας επέτρεπαν να "καθαρίσουμε" το ματς.

Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε ο αντίπαλός μας και δεχτήκαμε μεγάλη πίεση. Κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, του Ρατς και του Πιντιλί. Είναι τεράστια η καταπόνηση των παικτών που καλούνται να παίξουν δύο ματς σε τρεις ημέρες, για αυτό προσπαθήσαμε να "φρεσκάρουμε" την ενδεκάδα.

Στο ημίχρονο, είπα στους παίκτες μου να μην υποκύψουν στην κούραση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως χρειαζόμασταν ένα δεύτερο γκολ για να το πετύχουμε. Όσο για τους αντιπάλους μας, πάντα έλεγα ότι η Ελβετία δείχνει πολύ καλά δείγματα γραφής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x