Γ' Εθνική

Ηρακλής για Καυτανζόγλειο: «Να ξεχάσουν ότι θα το κάνουν… τσιφλίκι τους»

Αποφασισμένος να αντιδράσει δυναμικά, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ θέσει επισήμως ζήτημα αποκλειστικής χρήσης του Καυτανζογλείου, είναι ο Ηρακλής.

Έντονη προμηνύεται η αντίδραση του Ηρακλή, εφόσον ο ΠΑΟΚ ζητήσει αποκλειστική χρήση του Καυτανζογλείου στο διάστημα κατασκευής του νέου του γηπέδου.

Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα, άνθρωποι του «Γηραιού» ξεκαθάριζαν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν κάτι τέτοιο, λέγοντας:

«Έχουμε μείνει στις επαφές του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, που έφεραν τους αρμόδιους φορείς να καταλήγουν στη λύση της κοινής χρήσης του Καυτανζογλείου.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι επίσημο σχετικά με το όποιο αίτημα του ΠΑΟΚ. Πάντως, αν και εφόσον επιβεβαιωθεί και επισημοποιηθεί η έκφραση μιας τέτοιας πρόθεσης, εμείς είμαστε εδώ.

Ο Σύλλογος, ενωμένος, ενιαίος και απολύτως συσπειρωμένος, είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τα συμφέροντα της ποδοσφαιρικής ομάδας και την έδρα της, την οποία χρησιμοποιεί εδώ και 60 χρόνια.

Αν κάποιοι ονειρεύονται ότι θα βγάλουν από το Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή, για να το μετατρέψουν σε… τσιφλίκι τους, το μόνο που μπορούμε να τους συμβουλεύσουμε είναι να το ξεχάσουν…»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x