Stoiximan Super League

Ηρακλής: «Καμία επίσημη προσφορά από τον Μοντεκάλβο»

Στην αντεπίθεση πέρασε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής αναφορικά με το θέμα της αγοραπωλησίας της ομάδας από τον Φάμπιο Μοντεκάλβο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από τον Ιταλό.

Θέση στο... διαχρονικό ζήτημα της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ πήρε ο Ηρακλής, διευκρινίζοντας ότι παρά τις συνεχείς δηλώσεις του Φάμπιο Μοντεκάλβο, ο Ιταλός επιχειρηματίας δεν έχει καταθέσει καμία προσφορά για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας.

Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» τονίζουν ότι συνεχίζουν την αναζήτηση μιας αξιόπιστης λύσης για το μέλλον του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Παρά τις πολλές υποσχέσεις που δόθηκαν από τη μεριά του κυρίου Φάμπιο Μοντεκάλβο, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχει λάβει καμία επίσημη προσφορά για την εξαγορά της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει διαπραγματευτεί όλο αυτό το διάστημα με καλή πίστη και παρείχε κάθε δυνατή ευκαιρία στον κύριο Μοντεκάλβο να ασκήσει με την δέουσα επιμέλεια τα συμβατικά του καθήκοντα μέσω του νομικού του συμβούλου και να καταθέσει την πρότασή του για την αγορά του Συλλόγου.

Ο κύριος Μοντεκάλβο έχει αγνοήσει όλα τα χρονοδιαγράμματα της συνταχθείσας συμφωνίας μας, για την οποία έχει ήδη δεσμευτεί, υπογράφοντας προσύμφωνο.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας που αγωνιά, ότι όσες δηλώσεις έχουν γίνει από τον κύριο Μοντεκάλβο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και όπως κατέστησε ο ίδιος σαφές με τη συμπεριφορά του, δεν έχει ούτε την οικονομική δυνατότητα, αλλά ούτε και την πρόθεση να προχωρήσει στην αγορά της ομάδας μας.

Αν ο κύριος Μοντεκάλβο και ο εκάστοτε δήθεν ενδιαφερόμενος ως επενδυτής, σέβεται και τιμά την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ, τότε θα πρέπει να σταματήσει να παραπλανεί τον κόσμο και να μιλάει στα ΜΜΕ χρησιμοποιώντας το όνομα της ομάδας μας. Αρκετά διαφημίστηκε στις πλάτες του Συλλόγου.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι ένα παιχνίδι να παίζεται απ' τον ίδιο ή από οποιονδήποτε άλλον. Είναι ένας τεράστιος Σύλλογος με ιστορία 108 ετών!

Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να βρούμε μία αξιόπιστη λύση για την ομάδα μας και δουλεύουμε γι” αυτό το σκοπό, με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x