Ελλάδα

Κλήθηκε σε απολογία από τη ΔΕΑΒ ο παίκτης που έριξε καρατιά στο κεφάλι αντιπάλου και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Ο παίκτης του Ηρακλή Λάρδου που έριξε καρατιά στο κεφάλι αντιπάλου και τον έστειλε στο νοσοκομείο, κλήθηκε από τη ΔΕΑΒ σε απολογία για επικίνδυνη βιαιοπραγία.

Αδιανόητα επεισόδια έγιναν την Κυριακή (08/04) σε ματς για την Α’ Δωδεκανήσου, και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή Λάρδου και του Ποσειδώνα Καρπάθου στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, ο Ταγκάεφ των γηπεδούχων με εναέρια καρατιά, χτύπησε στο κεφάλι τον Νασόπουλο, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος. Και λίγο μετά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων να βρίσκεται σε σοκ.

Μάλιστα, του συγκεκριμένου θέματος επιλήφθηκε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, η οποία κάλεσε τον παίκτη σε απολογία για «επικίνδυνη βιαιοπραγία», με αποτέλεσμα ο Ταγκάεφ να είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες ποινές, ακόμη και με ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα!

«Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά σωματεία ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ για σοβαρά επεισόδια μεταξύ παικτών και παραγόντων τους καθώς και ποδοσφαιριστή του "Ηρακλή Λάρδου", ο οποίος προέβη σε επικίνδυνη βιαιοπραγία σε βάρος ποδοσφαιριστή του "Ποσειδώνα Καρπάθου", κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ανωτέρω ομάδων για το πρωτάθλημα Α΄ Τοπικό ΕΠΣ Δωδεκανήσου που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Λάρδου στις 6-4-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024», ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x