Γ' Εθνική

Ηρακλής χωρίς φρένα!

Νίκησε και στη Νάουσα ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» πέρασε με 2-1 από την απόρθητη -μέχρι σήμερα- σήμερα έδρα και μέτρησε την 6η σερί νίκη του στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής

Την ασταμάτητη πορεία του συνέχισε και στη δέκατη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ο Ηρακλής, ο οποίος «έσπασε» με 2-1 την έδρα της Νάουσας και μέτρησε την έκτη σερί φετινή του νίκη.

Παρότι στο ματς κυριάρχησε η ένταση, ο Γηραιός βρήκε τον τρόπο να γίνει ουσιαστικός και πήρε πολύτιμη νίκη, με σκόρερ τους Πτηνόπουλο (28’) και Ρόβα (42’), ενώ η Νάουσα μείωσε στο 48’ με τον Κωτσόπουλο.

Τις… άγριες διαθέσεις του έδειξε από νωρίς ο Ηρακλής, με τον Παπαδόπουλο να απειλεί με κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 28’ ο Πτηνόπουλος άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ.

Στο 38’ ο Ρόβας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ, όμως λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ευστόχησε από κανονική θέση και έστειλε τον Ηρακλή στα αποδυτήρια με το υπέρ του 2-0.

Η Νάουσα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μισό και μείωσε από νωρίς (48’) με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, ενώ στην αμέσως επόμενοι φάση οι «κυανόλευκοι» καρδιοχτύπησαν, αφού ο ίδιος έχασε τρομερή ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου, όμως ο Ηρακλής αμύνθηκε υποδειγματικά και κράτησε τη νίκη.'

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x