Stoiximan Super League

Ιράν σε FIFA: «Δεν έχουμε τιμωρήσει ακόμα τους Μασούντ και Χατζισαφί»

Εξηγήσεις από την ιρανική ομοσπονδία ζήτησε η FIFA, σχετικά με το θέμα που έχει ξεσπάσει για τους Μασούντ και Χατζισαφί, με την απάντηση να είναι πως το ζήτημα βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση.

Στον… αέρα παραμένει η πιθανότητα αποκλεισμού από την εθνική Ιράν των Εχσάν Χατζισαφί και Μασούντ Σοτζέι, για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Πανιωνίου κόντρα στην ισραηλίτικη Μακάμπι.

Οι αυστηρές δηλώσεις του υπουργού αθλητισμού του Ιράν, ο οποίος προανήγγειλε πριν λίγες μέρες την εξοντωτική τιμωρία των δύο παικτών για παραδειγματισμό, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στον ποδοσφαιρικό και τον φίλαθλο κόσμο και έφερε την «απάντηση» της FIFA.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ζήτησε επίσημα έγγραφες εξηγήσεις -αφού δεν είχε επισημοποιηθεί η τιμωρία των δύο παικτών- με την επιστολή του Ιράν να κάνει λόγω για ψευδή δημοσιεύματα, στην απάντησή της.

Συγκεκριμένα, η ιρανική ομοσπονδία απάντησε πως οι δύο παίκτες δεν έχουν αποκλειστεί από την εθνική ομάδα, ενώ σε νεότερες δηλώσεις, ο υπουργός αθλητισμού, Μασούντ Σολτανιφάρ -αφού καταδίκασε την απόφαση των παικτών να παίξουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι- τόνισε πως το θέμα είναι ακόμα υπό διερεύνηση και πως θα παρθούν οριστικές αποφάσεις μετά και τις απολογίες των παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x