Αναλυτικά, ο Μανόλο Χιμένεθ είπε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 1-1 στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ: «Για να το ξεκαθαρίσω, βγήκα από το γήπεδο χωρίς να έχω κάνει κάτι. Στη συνέχεια θύμωσα πολύ, γιατί, μετά το προηγούμενο παιχνίδι, πήρα το μάθημα και δεν διαμαρτυρήθηκα. Μπήκα μέσα μόνο για να χωρίσω Σιμόες και Κουρμπέλη, τελείωσε αυτό και για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, ήμασταν καλύτεροι από μία δυνατή ομάδα. Ο Μολέδο, που ήταν δυνατός στον αέρα, έδωσε ζωή στον Παναθηναϊκό. Έχουν καλούς παίκτες και καλό προπονητή, όμως ήταν ανώτερη η ΑΕΚ σε όλο το παιχνίδι».

Για τη χειρονομία: «Είμαστε εδώ να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Ήταν άδικο να φύγουμε με μία ήττα και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Για το καλό του ποδοσφαίρου».

Για τις υποχρεώσεις, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη: «Σήμερα χάσαμε το παιχνίδι από μία έλλειψη συγκέντρωσης. Αφήσαμε να πάνε χαμένες αρκετές ευκαιρίες, κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Στη φάση του γκολ ο διαιτητής σφυρίζει για τραβήγματα και οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν, ενώ εκείνοι της ΑΕΚ σταμάτησαν. Το γκολ του Παναθηναϊκού δεν έπρεπε να μετρήσει».

Για το αν θεωρεί άδικη και την ισοπαλία: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να κερδίσουμε, αλλά και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Έτσι όπως παίξαμε φαινόταν πως, είτε θα κερδίζαμε είτε θα τρώγαμε και δεύτερο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ