Stoiximan Super League

Ήρθε για την ΑΕΚ ο Βάργκας (pics)

Στην Ελλάδα -για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ- βρίσκεται ο Ρόναλντ Βάργκας. «Να μιλήσουμε και να τελειώνουμε», είπε ο Λατινοαμερικανός, που σημείωσε ότι έχει ακούσει πολλά για την «Ένωση».

Ένα βήμα απ’ την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Ρόναλντ Βάργκας.

Όπως αναμενόταν, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα για να σφραγίσει και τυπικά τη μετακίνησή του στην «Ένωση».

Συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, ο Βενεζουελάνος αφίχθη (μέσω Γαλλίας) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον υποδέχθηκε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αλλά και κάποιοι οπαδοί, οι οποίοι του έδωσαν μάλιστα μια μπλούζα της ORIGINAL.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βάργκας εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρωθούν γρήγορα οι διαδικασίες της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ενώ μίλησε και με θερμά λόγια για 'κείνη:

«Νιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ. Προς το παρόν είμαι κουρασμένος από το ταξίδι, θέλω να μιλήσω με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να τελειώσουμε. Έχω την επιλογή να έρθω στην ΑΕΚ που είναι μια ομάδα που σου δίνει κίνητρο για να παίξεις. Θα μιλήσουμε και μετά θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. Έχω ακούσει πολλά για την ΑΕΚ. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και όπως είναι φυσιολογικό έχει φήμη».

Στη συνέχεια ο Βάργκας κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει, πριν περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά λοιπόν σε αυτές, θα επικυρώσει έπειτα τη συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» και θα υπογράψει το τριετές (2+1) συμβόλαιο μαζί τους.




inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x