Stoiximan Super League

Ήρθε για την ΑΕΚ ο Λέσκοτ! (pics/video)

Η βόμβα… έσκασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και το sportfm.gr ήταν εκεί! Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, ο Τζολέον Λέσκοτ «πάτησε» Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα!

Πέρασε από… 40 κύματα, που τον έβγαλαν, τελικά, όμως, σε ελληνικό έδαφος!

Ο Τζολέον Λέσκοτ βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ, με τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό να «πατάει» Αθήνα γύρω στις 04:00 και τίποτα, πλέον, να μη δείχνει ικανό να χαλάσει μια σπουδαία μεταγραφή για την «Ένωση»!

Η πτήση του 34χρονου από Λονδίνο αφίχθη, λοιπόν, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά τις 03:40, με τον Λέσκοτ να βγαίνει, περίπου, 20 λεπτά αργότερα στην αίθουσα αφίξεων, εκεί όπου υποδέχθηκαν τον παίκτη άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης (Άλεξ ντε Μπαρτόλο, Ανδρέας Δημάτος και Βαγγέλης Γιαννίσης), αλλά και περίπου 30, ηρωικοί (λόγω του… βάρβαρου της ώρας) οπαδοί, μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Ξηροκώστας, που τον καλωσόρισαν στην Ελλάδα.



Ο Λέσκοτ, θυμίζουμε, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον «δικέφαλο» και το πρωί (29/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου, αν όλα πάνε καλά, να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράψει το κλειστό διετές συμβόλαιό του!

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει στα χέρια του, πλέον, ένα πολύ ισχυρό αμυντικό δίδυμο (Τσιγκρίνσκι-Λέσκοτ), ενώ βλέπει τα «θέλω του» να πραγματοποιούνται, καθώς είχε ζητήσει τόσο έναν κεντρικό αμυντικό όσο και έναν εξτρέμ (αποκτήθηκε ο Χριστοδουλόπουλος).

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν στην ΑΕΚ θα κινηθούν και για αμυντικό χαφ ή η -επικείμενη- μεταγραφή του Λέσκοτ θα είναι και η τελευταία για τους «κιτρινόμαυρους» στο καλοκαιρινό… παζάρι.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x