Super League 2

Ήρθε για τον ΟΦΗ ο Βουό

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πάτρικ Βουό και το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ και ενώ δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Κρητικούς

Νέο πρόσωπο θα έχει την Τετάρτη η προπόνηση του ΟΦΗ, καθώς έφθασε στο Ηράκλειο ο Πάτρικ Βουό και ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ιβοριανός επιθετικός.

Ο Έλληνας τεχνικός θα κρίνει βλέποντας τα αποτελέσματα των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων και των όσων δείξει στο γήπεδο αν πρέπει να αποκτηθεί, καθώς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ο παίκτης με την ομάδα της Κρήτης.

Η ανακοίνωση

«Την πρώτη του προπόνηση θα κάνει το απόγευμα ο Πατρικ Βουό. Ο 29χρονος Ιβοριανός επιθετικός βρίσκεται από την Τετάρτη (17/8) στο Ηράκλειο και περνάει από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις.

Ο Βουό την Τρίτη επισκέφθηκε το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, χωρίς να κάνει προπόνηση.
Αυτό θα γίνει την Τετάρτη και ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη εικόνα από την αγωνιστική κατάσταση του δυναμικού επιθετικού.

Στον ΟΦΗ θα περιμένουν τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη και τα εργομετρικά, πριν προχωρήσουν στην υπογραφή συμβολαίου με τον παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x