Stoiximan Super League

Ηρθε, συμφώνησε και ανακοινώνεται

Ο Μίκαελ Σκίμπε βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, στην Αθήνα, όπου και συναντήθηκε με τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Η συμφωνία, η ανακοίνωση και τα χρήματα που θα λάβει ο Γερμανός.

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την πρόσληψη του Μίκαελ Σκίμπε από την ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Κι όπου «τυπικά», βάλτε τις ανακοινώσεις, οι οποίες θα εκδοθούν την Πέμπτη, μετά και το Δ.Σ. της ομοσπονδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, Ο 50χρονος τεχνικός ήρθε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, όπου είχε και συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη για δεύτερη φορά, μετά την πρώτη που είχαν στην Κωνσταντινούπολη. Οι δυο άνδρες συνέφαγαν και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, για να καταλήξουν, τελικά, σε συμφωνία, μετά και τη νέα σημερινή τους επαφή το πρωί.

Ο Γερμανός, που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της «ανάστασης» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θα φέρει μαζί του έναν βοηθό του, ενώ δέχτηκε στο τεχνικό τιμ να υπάρχει και ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος είχε πάρει προσωρινά τα ηνία, μετά τη φυγή του Σέρτζιο Μαρκαριάν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σκίμπε θα λάβει 570.000 ευρώ ετησίως στο συμβόλαιο που θα υπογράψει με την ΕΠΟ, για δυο χρόνια. Η ανακοίνωση της συμφωνίας, αν δεν αλλάξει κάτι, θα γίνει την Πέμπτη μετά το Δ.Σ. της ΕΠΟ και η Εθνική ομάδα θα μπει σε μια νέα εποχή, με την ελπίδα της αναγέννησης, ξανά με Γερμανό στο «τιμόνι» της. Αν όλα πάνε καλά, ο Σκίμπε θα κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας φιλικό με το Λουξεμβούργο, στις 13/11

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x