Αγγλία

Ήρωας Γιακούποβιτς, θλιβερή Λέστερ!

Στο 0-0 έμεινε η Λέστερ στην έδρα της Φλίτγουντ Τάουν για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό. Νίκη πρόκριση για την Μίντλεσμπρο 2-0 την Σάντερλαντ.

Οι «αλεπούδες» σταθηκαν τυχερές και πήραν το 0-0 με την Φλιτγουντ Τάουν στον 4ο γύρο και αυτό χάρη στον Γιακούποβιτς ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του στο 9ο και στο 90ο λεπτό του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας της Λιγκ 1, πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και εκμεταλλευτήκαν το γεγονός ότι ο Κλοντ Πιέλ είχε αρκετές απουσίες βασικών παικτών όπως ο Τζέιμι Βάρντι. Μάλιστα θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Γιακούποβιτς κράτησε το μηδέν.

Ο πρώην τερματοφύλακας των Άρη και Ολυμπιακού Βόλου, στο 9’ αποσόβησε το αυτογκόλ σε επικίνδυνο γύρισμα του Ντράγκοβιτς.
Οι παίκτες της Λέστερ έμοιαζαν υπνωτισμένοι και ο Τζέιμι Βάρντι παρακολουθούσε από την εξέδρα την πρώην ομάδα του να έχει την κυριαρχία του παιχνιδιού.

Στο 90’ οι «ψαράδες» έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση. Ο Χάντερ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και ο Γιακούποβιτς με την βοήθεια του δοκαριού μπλόκαρε.

Έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό.

Στο άλλο παιχνίδι η Μίντλεσμπρο με τον Ντίμι Κωσταντόπουλο στον πάγκο, πήρε εύκολη πρόκριση απέναντι στην Σάντερλαντ με 2-0, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x