Stoiximan Super League

Ισάκ: «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, θα ήταν όμορφα να πήγαινα εκεί»!

Όχι μόνο επαναφέρουν το θέμα οι Σουηδοί, αλλά με δηλώσεις του ο Μίκαελ Ισάκ ανοίγει την πόρτα στον Παναθηναϊκό, που εμφανίζεται να έχει καταθέσει νέα πρόταση στη Ράντερς για να τον αποκτήσει.

Νέα δημοσιεύματα από την Σκανδιναβία επαναφέρουν του Μίκαελ Ισάκ στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Μάλιστα η ιστοσελίδα «fotbolltransfers.com», εκτός από την αναφορά της για νέα πρόταση των πράσινων στην Ράντερς, φιλοξενεί και δηλώσεις του 23χρονου επιθετικού που βλέπει πολύ θετικά την προοπτική του «Τριφυλλιού».

«Είναι ξεκάθαρο πως θα ήταν όμορφο αν πήγαινα εκεί. Είναι μεγάλος σύλλογος που θα ήθελα να αγωνιστικό. Μέχρι να συμβεί κάτι όμως, δεν μπορώ να πω περισσότερα, αφού έχω συμβόλαιο με την Ράντερς και θέλω να την σεβαστώ», είπε αρχικά και στη συνεχεία ερωτηθείς για την παρουσία του Μάρκους Μπεργκ (και οι δύο Σουηδοί) τόνισε:

«Δεν τον ξέρω προσωπικά, τον Μάρκους τον έχω δει μόνο να αγωνίζεται. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Αν πήγαινα εκεί θα ήταν πιο εύκολο για εμένα να εγκλιματιστώ χάρη στην παρουσία ενός Σουηδού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x