Ισπανία

Ίσκο: «Αγχωνόμαστε στο Μπερναμπέου»

Στην παραδοχή ότι οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης κυριεύονται από άγχος αν δεν πετύχουν νωρίς γκολ στην έδρα τους, προχώρησε ο Ίσκο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έχει χρόνο να επιστρέψει.

Άγχος επικρατεί στις τάξεις των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης όταν δεν πετυχαίνουν ένα γρήγορο γκολ στην έδρα τους, όπως δήλωσε ο Ίσκο μετά την ήττα της «βασίλισσας» με 1-0 από τη Ρεάλ Μπέτις στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

«Αγχωνόμαστε όταν δεν σκοράρουμε νωρίς στην έδρα μας» είπε αρχικά ο Ισπανός μέσος και συμπλήρωσε: «Υπήρχαν φορές στο παρελθόν που έχουμε κάνει τρομερές ανατροπές στα τελευταία λεπτά και που πετυχαίναμε γκολ όταν δεν το αξίζαμε, αλλά δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτό».

Συνεχίζοντας ο Ίσκο τόνισε πως το ότι τα άσχημα αποτελέσματα συμβαίνουν τώρα μπορεί να ευνοήσει τη Ρεάλ, αφού θα έχει χρόνο να τα αντιμετωπίσει σε αντίθεση το αν συνέβαιναν πιο μετά στη χρονιά.

«Είναι καλύτερο που γίνονται τώρα (σ.σ οι κακές εμφανίσεις) παρά να γινόταν προς το τέλος της χρονιάς γιατί υπάρχει χρόνος να τα διορθώσουμε όλα, έχουμε επιστρέψει από δυσκολότερες καταστάσεις» επισήμανε χαρακτηριστικά ο 25χρονος μέσος.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x