Ισπανία

Ίσκο-μάνια στην Αγγλία!

Το συμβόλαιο του Ίσκο λήγει μετά το τέλος της σεζόν, με τις Τσέλσι και Τότεναμ να έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Το προσεχές καλοκαίρι τελειώνει η απαγόρευση μεταγραφών για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Ζινεντίν Ζιντάν να προσχεδιάζουν το πλάνο της επόμενης χρονιάς.

Το συμβόλαιο του Ίσκο λήγει στο τέλος της σεζόν και ήδη αρκετές ομάδες έχουν χτυπήσει την πόρτα του παίκτη για να συζητήσουν μία ενδεχόμενη συνεργασία. Ο 24 ετών κεντρικός μέσος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τους Χάμες Ροντρίγκες και Μάρκο Ασένσιο μη μπορώντας να βρει θέση βασικού στη Μαδρίτη και αν μη τι άλλο να σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Οσασούνα τόνισε πως : «O Ίσκο είναι παίκτης κλειδί, δουλεύει πολύ σκληρά και δηλώνω μεγάλος θαυμαστής του».

Από τη μεριά της η Ρεάλ δεν επιθυμεί να διαπραγματευτεί κάποια επέκταση συμβολαίου ή κάποια πώληση ποδοσφαιριστή έως ότου αρθεί η απαγόρευση που της έχει επιβληθεί.

Βέβαια μιας και μιλάμε για παίκτη με αστείρευτο ταλέντο και εκπληκτική τεχνική, η περίπτωση του απασχολεί από τώρα τους ιθύνοντες της ομάδας καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένου τύπου αρκετές ομάδες από το νησί έχουν κινηθεί για την απόκτησή του.

Τσέλσι και Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του ενώ σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως η Τότεναμ γνωρίζοντας ότι η Ρεάλ αναμένεται να κινηθεί για τον Ντέλε Άλι, έχει ένα πολύ δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί αν αποφασίσει να μπει στο παιχνίδι για τον Ίσκο.

Επιμέλεια: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x