Ισπανία

Ίσκο-Χάμες σημειώσατε… διπλό

Στο δίλημμα Ίσκο ή Χάμες Ροντρίγκες κλήθηκαν να απαντήσουν οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης σε σχετικό poll που έκανε η ισπανική «Marca».

Χώρο μόνο για έναν από τους Ίσκο και Χάμες Ροντρίγκες στην βασική ενδεκάδα φαίνεται να έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που κατά διαστήματα έχει βάλλει σε σκέψεις αμφότερους τους ποδοσφαιριστές για το μέλλον τους στη «βασίλισσα».

Πόσο καλύτερη αφορμή για την «Marca» λοιπόν από το να θέσει το αντίστοιχο ερώτημα με ανάρτηση της στο facebook.

Έτσι, 76.998 χρήστες και ακόλουθοι της Marca αποκρίθηκαν στην πρόκληση και απάντησαν στο δίλημμα ανάμεσα στον Ισπανό και τον Κολομβιανό.

Συγκεκριμένα ανέβηκε μια φωνογραφία με τους δύο παίκτες και από κάτω το ερώτημα: Αν έπρεπε να μείνει ένας από τους δύο, ποιον θα διαλέγατε;

inner

Την μάχη στους οπαδούς κέρδισε ο Χάμες Ροντριγκες και μάλιστα με αρκετή διαφορά συγκεντρώνοντας το 61,75%, τουτέστιν 47.540 ψήφους έναντι του 38,25% και των 29.458 ψήφων του Ίσκο.

Οι Χάμες και Ίσκο βιώνουν την ίδια κατάσταση με διαφορετικούς τρόπους. Κανένας από τους δύο δεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο βασικό σχήμα των «μερένχες» και με την επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τους ίδιους αλλά και για τον προπονητή τους Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί με έξυπνο τρόπο το ρόστερ του.

Ο 26χρονος Κολομβιανός μοιάζει πιο συμβιβασμένος με την κατάσταση και έχει πειστεί ότι η θέση του είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ίσκο από την άλλη είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του όσο και αν ο Ζιζού προσπαθεί να του «χρυσώσει το χάπι».

Για αυτό ακριβώς άλλωστε τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα σχετικά με την παραμονή του ή όχι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» δίνουν και παίρνουν, με τους επικείμενους μνηστήρες να παραμονεύουν. Κάτι το οποίο πιθανώς αντιλαμβάνεται και ο κόσμος και ίσως γι' αυτό να του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε σχέση με τον Ίσκο.

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x