Champions League

Ισοφάρισε το ρεκόρ της Μπάγερν και έγραψε ιστορία η Ρεάλ

Το γκολ του Ισκο στο 42ο λεπτό έδωσε συνέχεια σε ένα απίστευτο σερί που τρέχει η Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα ισοφάρισε μία αντίστοιχη επίδοση της Μπάγερν Μονάχου.

Στην καρδιά των Μαδριλένων έχει μπει από χθές το γκολ του Ίσκο, αφού σήμανε οριστικά την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της 3ης Ιουνίου στο Κάρντιφ. Το γκολ του Ισπανού πάντως, είναι ιστορικής σημασίας.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταφέρει να σκοράρει σε 61 διαδοχικά παιχνίδια. ΝΑΙ καλά διαβάσατε... 61 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

inner

Η τελευταία φορά που η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έμεινε στο μηδέν στην επίθεση, ήταν στις 26 Απριλίου του 2016 για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έντιχαντ», όταν οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0-0.

Από τότε, δηλαδή από το επόμενο ματς των «μερένχες» για τη La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης υπό τις οδηγίες του Γάλλου τεχνικού, σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια.

Η αρχή έγινε στις 30 Απριλίου 2016 με την εκτός έδρας νίκη της βασίλισσας στο «Ανοέτα» με 0-1 κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, για να φτάσουμε στο πρώτο γκολ του Ίσκο για φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης στο «Βιθέντε Καλντερόν».

inner

Έχουν περάσει 61 παιχνίδια και η Ρεάλ έχει σκοράρει σε όλα, ισοφαρίζοντας την επίδοση της Μπάγερν τη χρνιά 2013-2014, ενώ συνολικά έχει πετύχει 166 γκολ με μέσο όρο 2,7 γκολ ανά παιχνίδι .

Σε αυτόν τον επιθετικό οίστρο της Ρεάλ μάλιστα, έχουν σκοράρει 21 παίχτες.

Δείτε εδώ την σχετική κάρτα με τα γκολ που έχουν σκοράρει οι «Μαδριλένοι»

inner

Στα 61 παιχνίδια είχε σταματήσει όμως και η Μπάγερν Μονάχου την εποχή που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2013. Συγκεκριμένα το ρεκόρ των Βαυαρών έτρεχε από το 2013 έως το 2014 και τα κρέντιτς μοιράζονται οι Γιουπ Χάινκες και Πεπ Γκουαρντιόλα. Σε αυτό το διάστημα η γερμανική ομάδα σκόραρε 181 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που αντιστοιχεί σε μέσο όρο 2,96 γκολ ανά παιχνίδι.

Φυσικά η Ρεάλ Μαδρίτης του «Ζιζού» θα έχει την ευκαιρία να σπάσει μια και καλή αυτό το ρεκόρ, την Κυριακή το βράδυ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στην Σεβίλλη που είναι 4η στην Βαθμολογία στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Μένει να δούμε αν την ερχόμενο Κυριακή 14 Απριλίου θα γραφτεί ιστορία.

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x