Champions League

Ισόπαλη στο ντέρμπι η Σπαρτάκ πριν τον ΠΑΟΚ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, Σπαρτάκ Μόσχας, ήρθε 0-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας, Λοκομοτίβ Μόσχας, λίγες ημέρες πριν το ματς στην Τούμπα.

Έμεινε στο… μηδέν η Σπαρτάκ Μόσχας πριν τον ΠΑΟΚ.

Η αντίπαλος του «δικεφάλου του Βορρά» στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League ήρθε 0-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Λοκομοτίβ Μόσχας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ρωσίας και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά το 1-0 επί της Όρενμπουργκ στην πρεμιέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, έχοντας, μάλιστα δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Με τον Πρόμες στο 12’ και τον Ζε Λουίς στο 40’. Ωστόσο, το σκηνικό ήταν διαφορετικό στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από τη «μάχη» δεν προέκυψε νικητής.

Η Σπαρτάκ παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3, με το Μαξιμένκο να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ζιγκό, Μποκέτι ήταν τα δύο στόπερ, ο Κομπάροφ στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Εσένκο δεξιά. Ο Φερνάντο ήταν το μοναδικό ουσιαστικά αμυντικό χαφ, με τον Ζομπνίν και τον αρχηγό, Γκλουσακόφ στο πλευρό του, ενώ στην επίθεση, ο Πρόμες ήταν στο αριστερό «φτερό», ο Τασάεφ στο άλλο και ο Ζε Λουίς στην κορυφή.

O Γκλουσακόφ έγινε αλλαγή στο 73ο λεπτό, καθώς χτύπησε στο κεφάλι και μένει να φανεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σεμίν): Γκιγέρμε, Ιγκνάτιεφ, Τσόρλουκα, Κρικβέλια, Ρίμπους, Φερνάντες, Ντενίσοφ, Αλ. Μίραντσουκ (68' Μπαρίνοφ), Κρικόβιακ, Μίραντσουκ, Φαρφάν (90' Έντερ).

Σπαρτάκ (Μάσιμο Καρέρα): Μαξιμένκο, Εσένκο, Ζιγκό, Μποκέτι, Κομπάροφ, Φερνάντο, Ζομπνίν, Γκλουσακόφ (Ποπόφ 73'), Πρόμες, Τασάεφ (Σαμέντοφ 87'), Ζε Λουίς (Λουίζ Αντριάνο 68')

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x