Stoiximan Super League

Ισόπαλοι Αστέρας και Ατρόμητος στην Τρίπολη

Ισόπαλο (1-1) ολοκληρώθηκε το φιλικό ματς ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο στην πόλη της Αρκαδίας. Άνοιξε το σκορ ο Κουλούρης στο 3’, ισοφάρισε με πανέμορφο γκολ ο Τσιλιανίδης (75’).

Σε ρυθμούς... Super League αρχίζουν να μπαίνουν σιγά-σιγά Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.

Οι δύο αποκλεισμένοι από τα προκριματικά του Europa League έμειναν στο 1-1 στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με τους Περιστεριώτες να έχουν τις περισσότερες καλές στιγμές στην αναμέτρηση, σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις.

Μόλις στο 3’ ο Μανούσος με ωραία σέντρα βρήκε τον Κουλούρη, ο οποίος με κοντινό πλασέ δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 15’ ο ίδιος νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο στο γυριστό που επιχείρησε από σέντρα του Ενσικουλού.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου είχε κέφια και στο 29’ έχασε ακόμα μία καλή στιγμή, αλλά η μπάλα από το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ο Ατρόμητος έχασε ακόμα μία ευκαιρία στο 54’, όταν ο Ούμπιντες με το φάουλ που εκτέλεσε βρήκε το κεφάλι του Ρισβάνη με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο έτερος σέντερ μπακ Καρασαλίδης με κεφαλιά επίσης έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

Στο 66’ ήταν η πρώτη καλή στιγμή που Αστέρα με το σουτ του Κυριακόπουλου να εξουδετερώνει ο Μέγερι, αλλά ο Τσιλιανίδης ήταν εύστοχος στο 75’. Με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 25 μέτρα νίκησε τον Ούγγρο γκολκίπερ για το 1-1.

Ο Ατρόμητος είχε ακόμα μία ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, αλλά ο Μπρούνο στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Τσιφτσή.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χριστόπουλος, Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τζίμας, Βαλιέντε, Σάλας, Ρόλε, Μπαστιάνος, Δουβίκας.
Αγωνίστηκαν και οι: Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Μπελόκ, Γλέζος, Μιχελής, Τσιφτσής και Ρούνεϊ.

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος, Μάντσον, Κουλούρης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Γιαννούλης.
Αγωνίστηκαν και οι: Μούγιακιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες, Μπρούνο και Λαζαρίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x