Ισπανία

Η εισαγγελία πρότεινε 2,5 χρόνια φυλάκιση στον Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο!

Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών στον πρώην πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Λουίς Ρουμπιάλες πρότεινε η εισαγγελία για το φιλί στην Ερμόσο στον τελικό του Μουντιάλ γυναικών.

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών έφερε μεν το τρόπαιο στην Ισπανία, σημαδεύτηκε δε από το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο.

Ήταν στην παράδοση των μεταλλίων όταν ο Λουίς Ρουμπιάλες φίλησε στο στόμα την Γένιφερ Ερμόσο δίχως την συγκατάθεσή της προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Κατηγορίες στον πρώην πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου καταγγέλθηκαν όχι μόνο για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για τον εξαναγκασμό της 33χρονης μέσω τρίτων να υπερασπιστεί δημόσια σε βίντεο τον θύτη! Η εισαγγελία λοιπόν πρότεινε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών στον κατηγορούμενο.

Κατηγορούμενοι για τον εξαναγκασμό της Ερμόσο να χαρακτηρίσει το φιλί συναινετικό θεωρούνται οι Άλμπερτ Λούκε, αθλητικός διευθυντής της ανδρικής ομάδας, Χόρχε Βίλντα, τότε προπονητής της γυναικείας ομάδας και Ρούμπεν Ριβιέρα, διευθυντής μάρκετινγκ της ομοσπονδίας. Γι’ αυτό και η εισαγγελία πρότεινε 1,5 χρόνο φυλάκισης στον καθένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x