Champions League

Ιστορική νίκη και ισοφάριση ιστορικού ρεκόρ της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό! (video)

Νικολούδης, Τάσος, Βάγκνερ το 1976 για την ΑΕΚ και τώρα Πάρντο, Φορτούνης μέσω… Οσπίνα και Φινμπόγκασον για τον Ολυμπιακό. Δείτε ποιο ρεκόρ της Ένωσης ισοφάρισαν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στην Άρσεναλ.

Τρία γκολ στην έδρα αγγλικής ομάδας δεν το λες εύκολο… πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ελληνικό σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός εκτός από την τεράστια νίκη στο «Emirates» με σκορ 3-2 απέναντι στην Άρσεναλ, πέτυχε και κάτι που μέχρι σήμερα μόνο η ΑΕΚ είχε καταφέρει, ανάμεσα στις τόσες επισκέψεις ελληνικών ομάδων στο Νησί.

Αρκετά χρόνια πίσω, το 1976 για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου UEFA. Oι κιτρινόμαυροι με προίκα το 2-0 της Νέας Φιλαδέλφειας ταξίδεψαν στο «Μπόλεϊν Γκράουντ» για το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην Ντέρμπι Κάουντι. Μπορεί τώρα τα «κριάρια» να βλέπουν… με κιάλια την Premier αλλά τότε ήταν μεγαθύριο, έχοντας στο ρόστερ τους τον Αγγλοκύπριο, πρώην φορ της Άρσεναλ, Τσάρλι Τζορτζ αλλά και τους Ρίοχ, Τοντ, Μακ Φάρλαντ και Γκέμιλ. Η «Ένωση» του Φράντισεκ Φάντροκ, σε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της στην Ευρώπη, είχε βρει τρεις φορές δίχτυα με τους Νικολούδη, Τάσο και Βάγκνερ και τα είχε συνδυάσει με ιστορική νίκη 3-2 και πρόκριση.




Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x