Europa League

Ιστορικό «κάζο» για Ίντερ από Μπερ Σεβά, εύκολα η Σαουθάμπτον (video)

Θα θυμούνται χρόνια αυτό το κάζο στο Μιλάνο. Η Ίντερ υπέστη ντροπιαστική εντός έδρας ήττα (2-0) από την Μπερ Σεβά, ενώ για τον ίδιο όμιλο (11ο) η Σαουθάμπτον νίκησε με το ίδιο σκορ της Σπάρτα Πράγας.

Μία από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας της έγραψε σήμερα η Ίντερ. Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ υπέστη ντροπιαστική εντός έδρας ήττα (2-0) από τη Χάποελ Μπερ Σεβά και βρίσκεται από το ξεκίνημα της διοργάνωσης με την πλάτη στον τοίχο. Εύκολα η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Σπάρτα Πράγας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Όστιν!

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 11ου ομίλου
Ίντερ-Χάποελ Μπερ Σεβά 0-2
(54’ Βίτορ, 69’ Μπουτζάγκλο)

Σαουθάμπτον-Σπάρτα Πράγας 3-0
(5’, 27’ πέν Όστιν, 90’+2’ Ροντρίγκες)

Η βαθμολογία
1 Σαουθάμπτον 3 (3-0)
2 Χάποελ Μπερ Σεβά 3 (2-0)
3 Ίντερ 0 (0-2)
4 Σπάρτα Πράγας 0 (0-3)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

Πέμπτη 29/09

Χάποελ Μπερ Σεβά-Σαουθάμπτον (20:00)
Σπάρτα Πράγας-Ίντερ (20:00)

Ίντερ έγινες… ρεζίλι

Την… καθοδική της πορεία επιβεβαίωσε στο Europa League η Ίντερ. Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ, που δεν πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα, ηττήθηκε εντός έδρας από την Χάποελ Μπερ Σεβά με 2-0, η οποία με τη σειρά της έδειξε πως μόνο τυχαία δεν απέκλεισε τον Ολυμπιακό.

Οι Ισραηλινοί παίζοντας εξαιρετικά και με σωστή τακτική κατάφεραν να χτυπήσουν σε καίρια σημεία και να φύγουν με ένα σπουδαίο και συνάμα ιστορικό τρίποντο από το «Τζουζέπε Μεάτσα». Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και νυν της Μπερ Σεβά, Βίτορ, άνοιξε το σκορ (54’) μέσα στο Μιλάνο με σουτ από το ύψος του δευτέρου δοκαριού, μετά από γύρισμα του Μαρανάο. Ένα τέταρτο αργότερα, οι Ισραηλινοί έβαλαν ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων καθώς ο Μπουτζάγκλο με άψογη εκτέλεση φάουλ άφησε άγαλμα τον Χαντάνοβιτς και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.



Σαουθάμπτον για… πλάκα

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα παρά μόνο στο πρώτο μισάωρο, η Σαουθάμπτον επικράτησε 3-0 της Σπάρτα Πράγας και μπήκε με το δεξί στους ομίλους του Europa League. Ο Τσάρλι Όστιν στο 5’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και ο ίδιος παίκτης στο 29’ με εκτέλεση πέναλτι, έδωσε στους Άγιους σπουδαίο προβάδισμα. Μετά το 2-0 οι Άγγλοι έριξαν ταχύτητα και κρατούσαν χαλαρά το τρίποντο στα χέρια τους. Μάλιστα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχαν και τρίτο τέρμα, με τον Ροντρίγκες να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x