Europa League

«Ίσως να είναι φαβορί ο Ολυμπιακός»

Τον Ολυμπιακό ξεχώρισε από τις ομάδες του δεύτερου ομίλου του Europa League ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν.

Πολύ καλό και ανταγωνιστικό χαρακτήρισε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, τον δεύτερο όμιλο του Europa League, στον οποίο πέραν από την ομάδα του βρίσκονται σε αυτόν ο Ολυμπιακός, η Αστάνα και η Γιούνγκ Μπόις.

Ο Δανός προπονητής θεωρεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες ομάδες και ανέφερε μέσω του site του συλλόγου: «ίσως να είναι φαβορί».

«Ήταν ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν να είμαστε πρώτα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά τα θέλαμε όλα και παλέψαμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα θα παλέψουμε για να πάρουμε καλά αποτελέσματα στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ίσως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στον όμιλο αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες μπορούμε να συναγωνιστούμε μαζί τους. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Έχω ακούσει τον πρόεδρο της Αστάνα που είπε ότι περίπου όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Σίγουρα θα είναι ένας πολύ καλός και ανταγωνιστικός όμιλος όπου θα έχουμε και εμείς τις πιθανότητες μας, αλλά θα πρέπει να σκοράρουμε και να πάρουμε καλά αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x