Πορτογαλία

Ήταν «λιοντάρι» με δέκα παίκτες η Σπόρτινγκ

Αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 4', η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 3-1 στην έδρα της Αβες για την 29η αγωνιστική της Primeira Lega και βρέθηκε προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 3-1 στην έδρα της Αβες, έστω και αν έπαιζε με δέκα παίκτες από το πρώτο πεντάλεπτο, για την 29η αγωνιστική της Primeira Lega και βρέθηκε προσωρινά μόνη της στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Μπράγκα κόντρα στην Τοντέλα στο «Μουνισιπαλ» την Κυριακή για να δει αν θα έχει παρέα στην προσπάθεια για το καλό «εισιτήριο» του Europa League αρχικά και σε αυτήν για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ τις επόμενες πέντε αγωνιστικές.

Από την πλευρά της, η Αβες παρέμεινε στο +3 από τις θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία και περιμένει και αυτή τα αποτελέσματα της Κυριακής.

Ο Ριμπέιρο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 4’, όμως ο Φελίπε Λουίς έκανε το 0-1 στο 24’ για να ισοφαρίσει ο Κλαούντιο Φαλκάο με πέναλτι στο 33’. Τα «λιοντάρια» πήραν την κατάσταση στα χέρια τους με τον Ματιέ στο 44’ και με το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 84’.


Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 12/4
Τσάβες-Μπελενένσες 2-2

Σάββατο 13/4
Σάντα Κλάρα-Μορεϊρένσε 1-1

Πορτιμονένσε-Πόρτο 0-2

Άβες-Σπόρτινγκ 1-3

Κυριακή 14/4
Μαρίτιμο-Φεϊρένσε

Ρίο Άβε-Γκιμαράες

Μποαβίστα-Νασιονάλ Μαδέιρα

Μπράγκα-Τοντέλα

Μπενφίκα-Σετούμπαλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x