Αγγλία

Ήταν Ρέντι(νγκ) ο Αλέξις!

Έτοιμη για τελικό η Άρσεναλ! Κόντρα στην Ρέντινγκ -οδήγησε το ματς στην παράταση- οι κανονιέρηδες στηρίχτηκαν στον Αλέξις Σάντσες, που τους έκλεισε θέση για την κατάκτηση του FA CUP (1-1κ.α 2-1παρ.).

Με τις… πλάτες του Αλέξις Σάντσες έκλεισε θέση για τον τελικό του FA CUP η Άρσεναλ! Μπορεί η Ρέντινγκ να παρουσιάστηκε άκρως μαχητική στον ημιτελικό του «Γουέμπλεϊ», όμως ο Χιλιανός δεν είχε όρεξη για παιχνίδια και με δύο γκολ –ένα στο 90λεπτο κι ένα στην παράταση- σφράγισε το εισιτήριο της ομάδας του.

Οι «κανονιέρηδες» δυσκολεύτηκαν αρκετά, παρότι οι τυπικά γηπεδούχοι αγωνίζονται στην Championship. Τελικά κατάφεραν να προηγηθούν με τον πρώην μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα να δίνει την λύση στο φινάλε του ημιχρόνου (39’). Όσο η Άρσεναλ δεν τελείωνε το ματς, η Ρέντινγκ έμενε ζωντανή και πάλευε στα ίσα το παιχνίδι. Ο Γκάρεθ ΜακΚλίρι σούταρε στο 54’, ο Σέζνι έκανε τραγικό λάθος και έγινε το 1-1. Όσο πλησίαζε το φινάλε η Άρσεναλ πίεζε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει το ματς , με μεγαλύτερη το δοκάρι του Φεντερίτσι. Τελικά, οι διαφορές λύθηκαν στην παράταση με τον Σάντσες να κάνει και πάλι την δουλειά για τους Λονδρέζους και με το γκολ του στο 105’ να τους χαρίζει την πρόκριση.

Με τον νικητή του Άστον Βίλα-Λίβερπουλ (Κυριακή στις 17.00 στο «Γουέμπλεϊ) θα παίξει στον τελικό η ομάδα του Βενγκέρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x