Stoiximan Super League

Ήταν σε ανοιχτή γραμμή ο Σίλβα για Πουλίδο!

Δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα έγιναν με τον Άλαν Πουλίδο ο Μάρκο Σίλβα, που ήταν συνεχώς με το τηλέφωνο στο χέρι προκειμένου να ενημερώνεται για κάθε εξέλιξη.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για τον Άλαν Πουλίδο και η επιχείρηση απελεύθερωσης του Μεξικανού επιθετικού είχε αίσιο τέλος, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να επιστρέφει, καταπονημένος, αλλά υγιής, στην οικογένεια του.


Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η είδηση της απαγωγής του 25χρονου φορ έκανε αίσθηση σε όλο τον κόσμο και γίνεται εύκολα αντιληπτό και το σοκ των ανθρώπων του Ολυμπιακού, των συμπαικτών του και φυσικά του προπονητή του. Σε ότι αφορά μάλιστα τον Μάρκο Σίλβα που βρίσκεται στην Πορτογαλία, έδειξε να μην μπορεί να πιστέψει αρχικά την είδηση για την απαγωγή του νεαρού στράικερ.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι από την πρώτη στιγμή ο νεαρός προπονητής των “ερυθρόλευκων” έδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον του για την πορεία των ερευνών. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος πως ο Μάρκο Σίλβα ήταν σε “ανοιχτή γραμμή” με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό για να μαθαίνει τις εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του διεθνούς επιθετικού. Χρήζει δε ιδιαίτερης μνείας ότι κάποια στιγμή αργά χθες βράδυ, σε επικοινωνία που είχε ο Πορτογάλος προπονητής με άνθρωπο της ομάδας, ζήτησε να του τηλεφωνήσουν αμέσως (ανεξαρτήτως ώρας) για να τον ενημερώσουν αν υπήρχαν νέα στη διάρκεια της νύχτας. Ο Μάρκο Σίλβα είχε φυσικά πληροφόρηση και από το διαδίκτυο μέσω των όσων μετέδιδαν τα μεξικάνικα σάιτ και όχι μόνο, ωστόσο ήταν και με το τηλέφωνο στο...χέρι για να μιλά συνεχώς με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών.

Βεβαίως μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος την ικανοποίηση του προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος (όπως φυσικά και των συμπαικτών του Πουλίδο) μόλις έμαθαν νωρίς το πρωί ότι όλα πήγαν καλά και ο νεαρός επιθετικός ήταν ελεύθερος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x