Stoiximan Super League

Ήταν τόσο... αναμενόμενο!

Ο Χριστοφόρος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τον νέο αποκλεισμό του Τσόρι Ντομίνγκες από την αποστολή του Ολυμπιακού και την προσωπική βεντέτα του Πάουλο Μπέντο μαζί του.

Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Κέρκυρα και άφησε και πάλι εκτός τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες (όπως βέβαια και τον Μάρκο Μάριν).

Καμία έκπληξη. Ήταν τόσο... αναμενόμενο. Μια απόφαση από πλευράς Πορτογάλου την οποία περίμεναν και οι “πέτρες”, ειδικά μετά την τοποθέτηση του 47χρονου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Γιούνγκ Μπόις.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Είχαμε επισημάνει και πριν από λίγες μέρες ότι υπεύθυνος για την ομάδα είναι φυσικά ο προπονητής. Αυτός επιλέγει τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή, αυτός λαμβάνει τις αποφάσεις για την εντεκάδα. Εδώ όμως υφίσταται ένα θέμα που δεν έχει να κάνει μόνο με αγωνιστικούς λόγους, καθώς αν ο Μπέντο κρίνει ότι ο Ντομίνγκες δεν μπορεί να βρει θέση στο rotation για ματς με την Κέρκυρα, τότε κακώς έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του τον Αργεντινό. Βέβαια δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που ο ίδιος παίκτης “ξελάσπωνε” τον Ολυμπιακό σε ευρωπαϊκό ματς, που ήταν πρώτος παίκτης στον αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν η περίοδος που ο Πάουλο Μπέντο είχε βάλει στο... μάτι τον Φορτούνη. Πάλι καλά που δεν επέμεινε στον παραγκωνισμό και του Έλληνα μέσου ο Πορτογάλος. Όπως και να έχουν τα πράγματα η ουσία είναι πως ο Μπέντο δεν είχε λόγο να φτάσει την υπόθεση στα άκρα γιατί εκεί έφτασε. Ο Ντομίνγκες είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει πολλά πράγματα στους “ερυθρόλευκους” και οι πληροφορίες ανέφεραν πως η διοίκηση του Ολυμπιακού σκέφτονταν την ενεργοποίηση του σε επιτελικό πόστο, μετά το τέλος της σεζόν.

Είναι ξεκάθαρο πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του Τσόρι στον Ολυμπιακό, καθώς ο Αργεντινός μέσος είναι 35 ετών. Με δεδομένο λοιπόν ότι όλα έχουν πάει πρίμα στους “ερυθρόλευκους” στο πρωτάθλημα, θα μπορούσε ο Μπέντο να διαχειριστεί καλύτερα έναν παίκτη που έχει προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά. Είναι τόσο εύκολο να χωρέσει τον Τσόρι στο rotation που θα μπορούσε να το κάνει κι ένας... αρχάριος.

Το γεγονός όμως ότι δεν το κάνει αποδεικνύει πως το θέμα είναι μάλλον μια προσωπική “βεντέτα” του προπονητή με τον παίκτη και πως δεν αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα του Ντομίνγκες. Όπως και να έχουν τα πράγματα, ήταν μια απόφαση αναμενόμενη από πλευράς του Πορτογάλου προπονητή αν και θα περίμενε κάποιος μια διαφορετική θεώρηση από πλευράς του Μπέντο, για ευνόητους λόγους που έχουν επισημανθεί πολλάκις το τελευταίο διάστημα.

Επειδή μάλιστα πολλοί μπορεί ν' αναρωτηθούν αν υπήρξε αντίδραση από πλευράς του Ντομίνγκες, μαθαίνοντας ότι είναι και πάλι εκτός αποστολής, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο λατινοαμερικάνος μέσος δεν είπε την παραμικρή κουβέντα. Απ' τη στιγμή που ήταν τόσο αναμενόμενο για όλους τους υπόλοιπους φανταστείτε για τον ίδιο τον Τσόρι...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x