Stoiximan Super League

Ιτάνζ: «Είμαστε ομάδα με υψηλούς στόχους»

Για τις δυσκολίες που κρύβει το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την απαραίτητη νίκη που θα δώσε στον ΠΑΟΚ σημαντικούς βαθμούς για τα πλέι οφ μίλησε ο Σαρλ Ιτάνζ σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Τους υψηλούς στόχους που έχει ο ΠΑΟΚ τόνισε ο Σαρλ Ιτάνζ σε συνέντευξη που έδωσε στη Nova.

Ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου του Βορρά» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως το τρίποντο είναι απαραίτητο για καλή συγκομιδή ενόψει πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαρλ Ιτάνζ στην κάμερα της Nova:

Για την επιθετική λειτουργία της ομάδας:
«Πιστεύω ότι όλη η ομάδα πρέπει να αμύνεται και να επιτίθεται όλη μαζί. Για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πετύχεις γκολ, είτε με στημένες φάσεις, είτε με άλλου είδους ευκαιρίες που θα δημιουργήσεις, οπότε αν δουλέψουμε σωστά και δεν δεχθούμε γκολ πίσω, το γκολ μπροστά θα μπει».

Για το γεγονός ότι έχουν αντιμετωπίσει ξανά τον αντίπαλο για πρωτάθλημα και κύπελλο:
«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί τα Γιάννενα είναι μία ομάδα που έχει πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά στο τέλος εμείς είμαστε η ομάδα που πρέπει να πάρουμε την νίκη. Είμαστε ομάδα με υψηλούς στόχους. Θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στις νίκης για να μπούμε στα Play Off με όσο πιο πολλούς πόντους γίνεται».

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Υπάρχουν πολλά πράγματα, όπως έχω πει στο παρελθόν, που μπορούμε να δούμε και να σχολιάσουμε, αλλά εμάς, ως ποδοσφαιριστές, δουλειά μας είναι να κοιτάμε το ποδόσφαιρο, να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, να πετύχουμε τους στόχους μας, να βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και να επικεντρωνόμαστε στο αποτέλεσμα. Ελπίζω πάντως ότι είναι να γίνει να είναι για να πάει το ποδόσφαιρο προς το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x