Stoiximan Super League

Ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό ο Χουβελέουβ!

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της διοίκησης της Άλκμααρ να του κλείσει την «πόρτα» του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Τζέφρι Χουβελέουβ στον Τύπο της Ολλανδίας!

Φανερά απογοητευμένος με την απόφαση της διοίκησης της Άλκμααρ είναι ο Τζέφρι Χουβελέουβ.

Ο 24χρονος σέντερ μπακ είχε ενημερωθεί για την πρόταση του Ολυμπιακού και μάλιστα επιθυμούσε να μετακομίσει στον Πειραιά, ωστόσο η ολλανδική ομάδα απάντησε αρνητικά, καθώς το φετινό καλοκαίρι έφυγαν αρκετοί παίκτες της με μεταγραφή!

«Η συμφωνία ήταν πως θα αγωνιζόμουν εδώ για δύο χρόνια (σ.σ. είχε μετακομίσει από την Χέρενφεν το 2013). Είναι άσχημο που έβαλαν βέτο. Κρίμα που δεν έγινε η συμφωνία, καθώς την περασμένη σεζόν τους είχα πει πως θέλω να φύγω», δήλωσε αρχικά ο Τζέφρι Χουβελέουβ στην ιστοσελίδα «ad.nl» και πρόσθεσε:

«Μπορείς να το πεις και κακή τύχη που αρκετοί παίκτες πήραν μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, που παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Τους είδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους κόντρα στην Φέγενορντ. Ήμουν η πρώτη τους επιλογή, αλλά τώρα απέκτησαν τον Ντα Κόστα, ο οποίος αγωνιζόταν στο παρελθόν στην Αϊντχόφεν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x