Stoiximan Super League

Ήττα, αλλά με καλή εμφάνιση από τη Γαλατάσαραϊ για Πανθρακικό

Άντεξε έως το 73’, αλλά «λύγισε». Ο Πανθρακικός στάθηκε όρθιος στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού με την Γαλατάσαραϊ που έχασε πέναλτι, αλλά στο τέλος «μίλησε» η ποιότητα της τούρκικης ομάδας (0-1).

Ο Πανθρακικός ηττήθηκε με 1-0 από τη Γαλατάσαραϊ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στην οποία παρουσίασε καλό πρόσωπο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, αλλά πρόκειται για ομάδα που είναι πολύ πιο ποιοτική από τους «πράσινους». Η ομάδα του Χαμζά Χαμζάογλου έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 31’ όταν ο Τσολάκ αστόχησε σε πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος έχασαν κάποιες ευκαιρίες οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αλλά δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν και η «Γαλατά» έκανε το 1-0 στο 73ο λεπτό. Ο Γκιουμούς ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα και ο Αθανασιάδης απέκρουσε ασταθώς την μπάλα μετά το σουτ του 21χρονου μέσου, που πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του νεαρού πορτιέρο.

Το κλίμα στις εξέδρες ήταν πολύ καλό, ενώ έντονη ήταν η παρουσία και Τούρκων οπαδών.

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ποτουρίδης, Σερφά, Ηλιάδης, Σέττι, Ροτζέριο, Χαβίτο, Χασομέρης και Μαρκόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Παπαχρήστος, Λαδάκης, Βάλτερ, Ντιγκινί, Νικόλτσης, Ψάλτης, Τζάνης.

Γαλατάσαραϊ (Χαμζάογλου): Τσενκ Γκιονέν, Μπιλάλ Κίσα, Καρακάν, Γκροσκρόιτς, Γκιουμούς, Καγιά, Γκιουντέρ, Αντίν, Γκαμντάλ, Τσολάκ, Σαριόγλου. Έπαιξαν και οι: Ισκάν, Κάρολ, Νταβάς, Ντεμιρμπάγκ, Τσαλισκάν, Οζντεμίρ,Γκιοκσί, Γεσιλιούρτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x