Stoiximan Super League

Ήττα στο πρώτο φιλικό για Πλατανιά

Με ήττα λίγο πριν το φινάλε του ξεκίνησε τα φετινά φιλικά προετοιμασίας ο Πλατανιάς, που έχασε με σκορ 2-1 από την Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ, στο Πράβετς, που πραγματοποιεί την προετοιμασία του.

Ήττα στο πρώτο φιλικό της σεζόν γνώρισε ο Πλατανιάς, από την Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ με σκορ 2-1, στο ματς που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί στο Πράβετς.

Η βουλγαρική ομάδα προηγήθηκε στο 48', με τους Χανιώτες να ισοφαρίζουν στο 67' με τον Σκουλουδάκη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του Πριντέτα, έξι λεπτά πριν το τέλος του ματς.

Οι 23 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Παράσχος στο ματς είναι οι: Κοκκαλάς (46? Σωτηρίου), Αποστολόπουλος (46? Κουλιμπαλί), Κάργας (46? Καρυπίδης), Μπανανά (46? Πριντέτα), Βάντερσον (46? Ζίκο, 68? Παπανικολάου), Γκνιάτιτς (46? Μουνάφο), Στανισάβλιεβιτς (46? Ντεβέσα), Γουνδουλάκης (46? Μενδρινός), Μανούσος (46? Σκουλουδάκης), Τσουράκης (46? Ντίνας), Γιακουμάκης (46? Ντιλαβέρ). Δεν αγωνίστηκαν οι Ηλιάδης, Κασωτάκης και Λαμπίρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x