Stoiximan Super League

Ήττα στο τεστ με Στουτγάρδη ο Αστέρας

Η Στουτγάρδη χωρίς τον Τάσο Δώνη στη σύνθεση της λόγω τραυματισμού, επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό που έγινε στην Αυστρία με σκορ 2-0.

Ο Αστέρας υπέκυψε στην ανωτερότητα των Γερμανών σε αυτό το φιλικό τεστ. Η Στουτγάρδη δεν είχε στη σύνθεση της τον Τάσο Δώνη, αφού λόγω προβλήματος στο ισχίο δεν χρησιμοποιήθηκε σε αυτή τη φιλική αναμέτρηση. Καθοριστική στιγμή για την έκβαση του αγώνα, το γκολ που ήρθε στο φινάλε του πρώτου μέρους από τον πολύπειρο στράικερ των Γερμανών, Σίμον Τερόντε, για να έρθει ένα ακόμα από τον Άιλτον στο 72’.

Οι Γερμανοί είχαν σε καλή μέρα τον Ινσούα που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος αλλά σταμάτησε πάνω στον Αθανασιάδη στο 16’, ενώ είχε δύο καλές στιγμές ακόμα με τον Γκίντσεκ και τον Γκέντνερ στο 33’ και στο 41’ μέχρι να έρθει το 1-0 από τον Τερόντε μετά από εκτέλεση κόρνερ. Από ένα στημένο και πάλι από κόρνερ, ήρθε και το δεύτερο γκολ της Στουτγάρδης με τον Άιλτον να διαμορφώνει με κεφαλιά το 2-0.

Η σύνθεση του Αστέρα μέχρι το 61’: Αθανασιάδης (70’ Τσιφτσής), Σίλβα, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν (39’ Πασαλίδης) , Κουμαντέι, Ιγκλέσιας, Ισνάλντο (45’ Χι Γιανγκ ), Μαντίντα, Τσιλιανίδης, Μάσα, Μανιάς

Η σύνθεση του Αστέρα μετά το 61’: Αθανασιάδης (70’ Τσιφτσής), Κότσιρας, Ζούμα, Πασαλίδης (80’ Ευαγγέλου), Κυριακόπουλος, Ντουντού, Χι Γιανγκ (80’ Δουβίκας), Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς, Καλτσάς, Γκόντο

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x