Super League 2

Καβακάς ο αντι-Γκόγκιτς

Στο άψε-σβήσε βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Γκόγκιτς στον Αχαρναϊκό. Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τίμου Καβακά στην τεχνική ηγεσία.

Εποχή Τίμου Καβακά στον Αχαρναϊκό. Οι πράσινοι του Μενιδίου έδωσαν το… χρίσμα στο νεαρό, πλην έμπειρο κόουτς, ο οποίος αντικαθιστά τον Σίνισα Γκόγκιτς, που προ ημερών πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή πορεία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε σήμερα για τον Αχαρναικο με την πρόσληψη ενός νέου, αλλά επιτυχημένου και έμπειρου Προπονητή. Ο Τίμος Καβακάς ανήκει από σήμερα και επίσημα στην οικογένεια του Αχαρναϊκού. Το νέο Προπονητή υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Σταμούλης, ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Παγώνας, ο Τεχνικός Διευθυντής Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο Γενικός Αρχηγός Παρασκευάς Ηλίας.

Να θυμίσουμε πως ο Τίμος Καβακάς έχει κατά το παρελθόν συνεργαστεί με τις εξής ομάδες: Βέροια, Πλατανιά, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Καλλονή, Τρίκαλα, Λαμία και Χανιά. Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος ευχήθηκε στο νέο προπονητή καλό ξεκίνημα με πολλές επιτυχίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x