Αγγλία

Καντέ: «Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στις νίκες»

Η Τσέλσι δεν έχει ξεκινήσει καλά την χρονιά, αλλά η επιστροφή στις νίκες είναι ζήτημα χρόνου, όπως επισήμανε ο Νγκολό Καντέ.

Δεν έχει κάνει το ξεκίνημα, το οποίο θα μπορούσε τόσο βάσει της ποιότητας του ρόστερ όσο και των μέχρι τώρα εμφανίσεών της η Τσέλσι, σύμφωνα με τον Καντέ. Ο

μέσος της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ, με έξοχο σουτ εκτός περιοχής μείωσε σε 1-2 στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην Λίβερπουλ με την Τσέλσι στην συνέχεια του παιχνιδιού να πιέζει για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά να μην τα καταφέρνει και η Λίβερπουλ να φεύγει με μεγάλο διπλό από το «Stamford Bridge».

«Δεν βρισκόμαστε στην θέση όπου θα μπορούσαμε να είμαστε βάσει της αγωνιστικής μας εικόνας αλλά θα κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια τα πάντα για να αλλάξει αυτό και να ανέβουμε θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα στην δράση και αγωνίστηκα μπροστά από τους οπαδούς μας. Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα αλλά χαρούμενος που επέστρεψα και θα βοηθήσω την ομάδα για να επανέλθεις στις νίκες. Δώσαμε τα πάντα για την νίκη και είμαστε πολύ απογοητευμένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Με δύο στημένες φάσεις η Λίβερπουλ βρήκε δίχτυα. Στα αποδυτήρια όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί με τον Λάμπαρντ δηλώσαμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Σκόραρα και μετά όλοι πιστέψαμε ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε τα δεδομένα του παιχνιδιού. Είχαμε τις ευκαιρίες μας για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε», τόνισε ο Καντέ.

«Το πρώτο γκολ της Λίβερπουλ ήταν εξαιρετικό. Ο Άρνολντ έκανε το τέλειο χτύπημα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κέπα. Στο δεύτερο γκολ όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη αντίδραση. Στην συνέχεια πιέσαμε για την ανατροπή αλλά οι στημένες φάσεις «χάρισαν» ουσιαστικά στην Λίβερπουλ την νίκη», σημείωσε ο μέσος των «Μπλε» του Λονδίνου», επισήμανε ο Καντέ.

Παράλληλα, ο 28χρονος μέσος τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει παρά την ήττα να σταθεί στα θετικά στοιχεία που έδειξε κατά την χθεσινή αναμέτρηση και έδωσε το σύνθημα για αγωνιστική ανάκαμψη.

«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Παρά την ήττα πρέπει να κρατήσουμε όλα τα θετικά στοιχεία που δείξαμε και να χρησιμοποιήσουμε ως οδηγό για να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Εάν δουλέψουμε με αυτό τον τρόπο τότε κάλλιστα μπορούμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι», κατέληξε ο Νγκολό Καντέ.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x