Αγγλία

Καντέ: «Δεν μπορείς να απορρίψεις αυτούς τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή»

Ως μία προοπτική που δεν γινόταν να την απορρίψει, χαρακτήρισε την πρόταση της Τσέλσι ο Ενγκολό Καντέ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «μπλε».

Δυναμικά ξεκίνησε στο μεταγραφικό παζάρι ο Αντόνιο Κοντέ τη θητεία του στην Τσέλσι, καθώς κατάφερε μέσα σε λίγα 24ωρα να αποκτήσει το «γρανάζι» της περσινής Λέστερ, Ενγκολό Καντέ, σε έναν παίκτη που φαίνεται να ανταποκρίνεται στον απόλυτο βαθμό στις απαιτήσεις του Ιταλού τεχνικού.

Ο Γάλλος διεθνής πραγματοποιώντας τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Τσέλσι χαρακτήρισε την προοπτική που του παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή για να την απορρίψει, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Αντόνιο Κόντε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα για μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η ευκαιρία να δουλέψω με τον Αντόνιο Κόντε, έναν καταπληκτικό προπονητή, και μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ήταν απλά πολύ καλή για να την απορρίψω.

Η πρώτη μου σεζόν στην Αγγλία ήταν πραγματικά ξεχωριστή και τώρα ελπίζω να συνεχίζω να πετυχαίνω ακόμα περισσότερα ως παίκτης της Τσέλσι. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x